Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2023 17:00

2.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tenisový výsledek musel diváky ve Strání bavit


7

Divácky atraktivní zápas byl k vidění ve Strání, kde domácí borci přivítali hosty z Babic. Hattrickem se blýskl domácí kapitán

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Strání rozhodlo o výsledku již v první poločase

Od začátku se hrál velmi útočný zápas. Prvních 15 minut patřilo spíše hostům, jenže to byli domácí, kteří šli do vedení. V 15. minutě poslal Miklovič dlouhým pasem po straně Kolaju, který nádherně zpracoval míč a dal pod sebe na osamoceného Frühaufa, který měl dostatek času si balón připravit a uklidit míč k tyči. 22. minuta zápasu a téměř totožná situace, jen na jejím konci stál Pavluš, který uklidil pohotově míč do sítě.  Babicím se podařilo v 25. minutě snížit ze standartní situace, kdy nikým nehlídaný Válek na zadní tyči vstřelil branku. Dvě minuty na to však kapitán Fruhauf krásnou střelou z dálky nedal hostujícímu brankáři šanci. Do poločasu se ještě trefil Mimochodek, když zužitkoval nádhernou přihrávku a poslal míč k tyči. Poločas tak skončil 4:1 pro domácí. 

Dalších pět branek ve druhém poločase

Druhý poločas byl stejně divácky atraktivní jako ten první. Babicím však dělala problém koncovka, nakopak domácí byli více produktivní.  V 51. minutě se za hosty prosadil Horníček a snížil tak skóre na 2:4 z jejich pohledu. V 59. minutě se uvolnil Frhüauf a dokonal tak svůj hattrick. Dvě minuty po něm se ještě za domácí dokázal prosadit Miklovič a ukazatel skóre byl 6:2. Od tohoto momentu domácí již přestali útočit a nechali veškerou snahu na hostech. Koneckonců skóre 6:2 se pro ně zdálo býti poměrně dostačující. V 68. minutě zápase se opět prosadil Horníček, když po velké chybě domácích z protiútoku vstřelil branku. Definitivní tečku za zápasem udělal hostující Gábor, který se opět po chybě domácích dostal sám před brankáře a nedal mu šanci. Zápas, který musel bavit všechny přítomné skončil nakonec 6:4 pro domácí tým, který tak zůstává stoprocentní. 



Ohlasy k zápasu


FC Strání B
Dominik Frühauf: Myslím, že tolik branek nečekal nikdo. Nudit se nikdo nemohl. I přes velké horko jsme ale vybojovali důležité 3 body a plánujeme tak pokračovat. Líbí se mi naše produktivita v posledních zápasech. Chtělo by to jen snížit chyby v obraně.

Babice
Feriis Sanchez: Pro diváky určitě záživný zápas. Škoda, že my jsme zaspali první poločas. Oni měli 4 nákopy za obranu a dali 4 góly. My opět bohužel neproměnili spoustu šancí. Dokonce bych řekl, že druhý poločas jsme byli lepší a měli více ze hry. Jen je hrozné, že dáš venku čtyři branky a neodvezeš ani bod.



Sestavy


FC Strání B
R. Zámečník [-] - M. Zetka [-] , J. Mikláš [-] , J. Gabriš [-] , J. Mimochodek [-] , J. Motola [-] , P. Miklovič [-] , O. Gabriš [-] , O. Kolaja [-] , O. Benešík [-] , P. Fruhauf [-]


ŽK: 43. P. Fruhauf , 52. L. Pavluš , 53. M. Zetka , 75. O. Gabriš .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: HUTĚČKA Josef - KUBÁŇ Tomáš, HODULÍK Richard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
David Kolínský

Expert: Dominik Frühauf
Tip experta: výhra domácích

Myslím, že pokud k zápasu přistoupíme zodpovědně, tak Babice opět přehrajeme. Ale jsem zvědavý, jestli se soupeř od jara zlepšil. Očekávám ale vyrovnaný zápas.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích