Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2023 14:30

13.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Určické béčko si otevřelo v Dobromilicích střelnici


Branky


0

Dobromilicím se v letošním ročníku okresního přeboru vůbec nedaří. Se ziskem pouhých 6 bodů jim v tabulce patří předposlední místo. A nedařilo se jim ani tentokrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólový účet utkání otevřel v 6. minutě Halouzka, který si naběhl na centr z pravé strany, vystřelil podél vyběhnuvšího brankáře a míč zastavila až síť- 0:1. V 18. minutě se nevydařila spolupráce domácího brankáře s obráncem. Chybu využil Javořík, zmocnil se míče a přidal druhou branku Určic – 0:2. Chvíli na to vystřelil ke vzdálenější tyči Kiška a bylo to – 0:3. Když v 35. minutě přidal Mariánek hlavou po rohovém kopu další branku, bylo prakticky utkání rozhodnuto. Herní projev domácích byl po celý první poločas žalostný. V obraně se dopouštěli hrubých chyb a směrem dopředu nepředvedli vůbec nic. Po změně stran pokračoval brankostroj hostí. Skóre se dostalo až do průběžného výsledku 0:8. Zhruba na posledních 25 minut poslal postupně trenér Určic na hřiště pět dorostenců z lavičky, což mělo vliv na herní projev. Domácí tak dostali šanci alespoň ke kosmetické úpravě výsledku. A tu využili. V 81. minutě po centru z levé strany nasměroval Šoc míč hlavou k tyči a čestný úspěch domácích byl na světě. V 86. minutě vystřelil napříč malým vápnem Nosek, míč se odrazil od vzdálenější tyče do sítě- 2:9. V 89. minutě fauloval ve velkém vápně Menšík a domácí kopali pokutový kop. Šoc jej bezpečně proměnil. V poslední minutě došlo ke střetu mezi brankářem Hýblem a útočníkem domácích a pískala se další penálta. Jejím exekutorem byl opět Šoc, ale tentokrát gólman vystihl směr střeli a míč rukou vyrazil. Vzápětí hlavní rozhodčí naposledy foukl do píšťalky a utkání ukončil. Na konec přidáván ještě jeden statistický údaj. V prvním poločase ukončil útočnou snahu Určic zvednutý praporek asistenta rozhodčího v 10 případech, ve druhém poločase ještě v pěti.

 

AUTOR: LUBOMÍR KAPRÁL



Sestavy


FC Dobromilice
V. Drnovský [-] - R. Šoc [-] , J. Kubíček [-] , Z. Nosek [-] - R. Prokop [-] , J. Václavík [-] , M. Zapletal [-] , D. Selucký [-] , P. Fialka [-] - T. Neděla [-] , T. Mikulášek [-] -

TJ Sokol Určice B
M. Grulich [-] , T. Ježek [-] - T. Menšík [-] , V. Krajíček [-] , D. Javořík [-] - M. Hýbl [-] , J. Kouřil [-] - L. Kiška [-] , P. Halouzka [-] , T. Mariánek [-] , P. Mlčoch [-]

ŽK: 44. P. Fialka , 55. V. Drnovský - 68. L. Kiška .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: MINX Roman - KORDZIK Angel Slawomir, PROTIVÁNEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.