3:4
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozmice si vezou těsnou výhru z Jakartovic


Branky


33. T. Šupák , 48. T. Šupák (p.) , 64. M. Pluschke - 5. J. Galdia , 17. D. Hruška , 33. T. Gai , 71. J. Galdia
13

Kozmice se ujaly tříbrankového vedení. Jakartovice ale dokázaly vyrovnat. Poseĺední slovo ale opět měli hosté. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kozmice vedly o dvě branky

Jakartovice ve svém posledním domácím zápase přivítaly mužstvo z Kozmic. Už ve čtvrté minutě dlouhý nákop od Daňka našel kapitána Gaie, který s přehledem pod sebou našel Galdiu, jenž s pomocí tyče pokořil brankáře Hlaváče – 0:1. Ve 13. minutě pak po centru Hrušky hlavičkoval Galdia pouze do míst, kde stál brankář Hlaváč. Po čtvrthodině hry vykopl hostující brankář Lýko míč na Hrušku, který poslal míč doprava na Gaie, jehož brankáře Hlaváče neprostřelil, ale na dorážku Hrušky byl krátký – 0:2. Ve 33. minutě přímý kop Daňka sklepl Kolondra hlavou na Gaie, jenž udělal kličku Hlaváčovi a skóroval do prázdné brány – 0:3. Pak ještě těsně minul branku hlavou Galdia. Jakartovice snížily za pár okamžiků, když Šupák napřáhl z dálky a špatně postavený brankář Lýko na míč nedosáhl – 1:3.

Jakartovice vyrovnaly, Kozmice rozhodly

V úvodu druhé části byl ve vápně faulován Piatkevič a penaltu zkušeně proměnil Šupák – 2:3. V 58. minutě pak mohl navýšit vedení hostů kapitán Gai, ten ale z pžímého kopu orazítkoval břevno domácí branky a míč pak se odrazil na brankovou čáru a ven z brány. Po hodině hry dokonce vyrovnal veterán Pluschke, který  nádherně vymetl šibenici z přímého kopu– 3:3. Poslední slovo ale měli hosté, když Daňkův dlouhý pas našel na kraji šestnáctky Galdiu, který přeloboval Hlaváče – 3:4. V 83. minutě mohl pojistit výhru domácích po centru střídajícího Miketty nepropálil brankáře Hlaváče Gai. Neujal se ani rychlý brejk Guřana. Naopak domácí pak mohli vyrovnat, když po nahrávce kapitána Šupáka těsně minul hlavou bránu Piatkevič. Pak se už nic neudálo a hosté si už tři body vzít nenechali. 

 

Jakartovice mají před sebou ještě dohrávku 4. kola v Těškovicích. Kozmice za podzim získaly 9 bodů. 



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Tomáš Šupák (kapitán): Soupeř nás potrestal po našich hloupých dvou chybách a brzo vedl dva nula, pak ještě přidal jednu branku z přímého kopu a vedl tři nula, když už vypadalo, že je po zápase a bude se zápas dohravat a čekat na to kolik nám dá soupeř dalších branek, tak jsem se krásně trefil asi z 30 metrů do šibenice a začali jsme mít více ze hry než soupeř. Do druhého poločasu jsme šli s tím, že už není co stratit a víc jsme otevřeli hru, a taky se vyplatilo, když hned po přestávce jsem snížil na 2:3 po pokutovém kopu, a pak přišel krásný gól do šibenice z přímaku od našeho nestárnoucího bombarďaka Marcela a bylo vyrovnáno 3:3. Pak byly šance na obou stranách, jak soupeř tak i my a čekalo se na to, který tým dá rozhodující gól a ten dal bohužel soupeř díky naší chybě stoperů, kteří udělali takovou hrubku, kterou snad neudělají ani mladší žáci a soupeř se dostal do vedení a díky tomu vyhrál 4:3. Zápasu by asi slušela remíza, když soupeř byl do 30 minuty o něco lepší, ale pak se hra vyrovnala a spíš jsme byli pak lepší my a bod by byl asi spravedlivý pro oba týmy, ale bohužel soupeř vyhrál o jednu branku, tak mu můžeme jen pogratulovat a my se musíme ponaučit a nedělat takové chyby, co děláme poslední zápasy.

TJ Sokol Kozmice B
Jiří Kozák (trenér): Byly to zbytečné nervy. Zbytečně jsme si to sami zkomplikovali. Šli jsme do zápasu, že budeme bojovat a úvod nám vyšel. Po čtvrthodině hry jsme vedli o dvě branky. Pak jsme ještě přidali třetí. Domácí pak snížili střelou z dálky. Na začátku poločasu pak snížili ještě z penalty a dokonce vyrovnali. Naštěstí poslední slovo patřilo nám. Jsou to ubojované tři body, proti těžkému soupeři. Jsem za ně rád.



Sestavy


FK Jakartovice
J. Hlaváč [-] - J. Piatkevič [-] , T. Šupák [-] , P. Lacko [-] (46. T. Bartusek [-] ) , A. Kreisl [-] , K. Török [-] , M. Šovčík [-] , M. Pluschke [-] (70. P. Bosák [-] ) , F. Havlíček [-] , J. Mráz [-] , P. Horvát [-]

TJ Sokol Kozmice B
M. Lýko [-] - T. Petřík [-] (68. A. Miketta [-] ) , T. Gai [-] , J. Kolondra [-] , J. Galdia [-] (80. M. Guřan [-] ) , J. Toman [-] , D. Hruška [-] , J. Mlýnek [-] , A. Dihel [-] , M. Daněk [-] , J. Holeček [-]

ŽK: 58. J. Mráz , 62. T. Šupák - 63. A. Dihel .
Hráči zápasu: M. Pluschke , T. Šupák - J. Kolondra .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - RUČKA Jakub, PIATKEVIČ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Marek Poštulka
Tip experta: výhra domácích

Kozmice jsou o nějaké body před nama, ale taky se jim moc nedaří. Tohle kolo vynechám, tak třeba budeme vzadu dělat méně chyb a urvem konečně první tři body, věřím vyhru Jakartovic 4:2.

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 20:27

Tip: výhra domácích