0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2023 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr podzimu vyzněl pro Žimrovice


Branky


14

Žimrovice jednou brankou dokázaly vyhrát zápas ve Štítině.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Ve šlágru podzimu přivítala vedoucí Štítina druhé Žimrovice. Po pěti minutách se dostal do šance po prudkém cebtru Fajkuse a po nahrávce Lukáše Škrobánka Ondřej, který ale přestřelil domácí branku. Za pět minut si pak Paláček narazil s Fajkusem, který obešel obránce a vystřelil těsně vedle tyčky. Štítina poprvé zahrozila v 11. minutě, když rohový kop Grigarčíka poslal těsně vedle hlavou Majewski. Neujala se ani střela Sakmara ze 31. minuty. Největší domácí šanci měl ve 35. minutě Trušina, který se řítil sám na gólmana, ale jeho slabé zakončení Šehovič pokryl. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu. 

Žimrovice rozhodly

Ve druhém poločase začali domácí hosty přehrávat. Domácí ale nevycházela hra proti zformované hostující obraně. V 53. minutě nenašla adresáta nahrávka Trušiny. Za minutu pak střílel Dřizgevič z přímého kopu nad. Rozhodující okamžik zápasu pak přišel v 63. minutě, když Jakub Černý poslal za obranu Fajkuse, který přehodil vybíhajícího gólmana Martina Vitáska – 0:1. Štítina pak vrhla všechny své síly do útoku. V 73. minutě chytil Šehovič hlavičku Majewského. Za chvíli si domácí vypracovali velkou šanci Dřizgevičem, jehož střelu vytěsnil konečkami prstů na tyč brankář Šehovič. Žimrovice pak mohly rozhodnout po rychlém brejku, když Ondřej Černý poslal balon na Lukáše Škrobánka, který jej poslal do vápna na Režnara, jehož střelu vykopl z brankové čáry Dřizgevič. V posledních minutách domácí tlačili, ale vyrovnat se jim nepodařilo. Štítina tak poprvé v sezóně ztratila body, přesto nadále vede o tři body nad Žimrovicemi. 

 

Štítina jede příští kolo do Kozmic. Žimrovice budou hostit Hlavnici. 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Štítina
Martin Vitásek (brankář): Byl to remízový zápas, kdy hostům vyšel jeden brejk, a proto vyhráli. Byli na nás dobře připraveni, hráli v hlubokém boku, a nám o tentokrát vůbec nešlo. Navíc jsme měli zraněné tři hráče. Jednou to muselo přijít. My jedeme dál.

TJ Žimrovice
Radek Kříž (trenér): V prvním poločase jsme byli herně o něco lepší. Ve druhém už nás domácí zatlačili, a my jsme se po většinu času bránili. Vyšel nám jeden brejk, a to rozhodlo. Podle mě to byl remízový zápas, jen my jsme byli šťastnější.



Sestavy


TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - V. Trušina [-] , M. Sakmar [-] , A. Bartusek [-] , O. Kurka [-] (87. F. Graf [-] ) , R. Grigarčík [-] , D. Vala [-] , P. Kunczik [-] , P. Dřizgevič [-] , J. Majewski [-] , D. Vitásek [-] (46. P. Hora [-] )

TJ Žimrovice
D. Šehovič [-] - M. Hopp [-] , F. Paláček [-] , L. Fajkus [-] , L. Škrobánek [-] , J. Ondřej [-] (73. R. Hrbáč [-] ) , M. Režnar [-] , J. Černý [-] (89. P. Novák [-] ) , O. Černý [-] , J. Lukačovič [-] , J. Hertel [-]

ŽK: 42. O. Kurka , 55. P. Kunczik , 67. M. Sakmar , 84. D. Vala - 26. O. Černý , 40. L. Škrobánek , 41. M. Hopp , 57. J. Černý .
Hráči zápasu: J. Černý , L. Fajkus .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: POLÁK Jiří - MIGOTA Tomáš, NEVŘELA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2023 10:05

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 09:42

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 21:54

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 17:38
Tomáš Holata

Expert: Lukáš Kirschner
Tip experta: výhra domácích

Šlágr kola, který předpokládám nabídne ofenzivní fotbal, který potěší oko každého diváka. Štítina se může opřít o svou výbornou obranu a hráče, kteří mají zkušenosti s fotbalem na vyšší úrovni. Žimrovice ovšem v tomto ročníku hrají také výborný fotbal, ve kterém se můžou opřít o výbornou ofenzívu. Bude to zajímavé utkání, se šťastným koncem pro domácí mužstvo.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 09:12

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 05:48

Tip: výhra domácích