Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 15:00

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štáblovice dokázaly doma porazit Vávrovice


Branky


14

Domácí už po poločase vedly o čtyři branky. Ve druhém přidali ještě pátou branku. Hosté už jen v závěru korigovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štáblovice vedly o čtyři branky

Štáblovice netradičně v neděli přivítaly mužstvo z Vávrovic. Domácí byli v prvním poločase v proměňování šancí stoprocentní. Domácí družina se dostala do vedení už po deseti minutách, když Fruncek vystřelil do tyčky a Mecner pohotově uklidil balon do odkryté branky – 1:0. Za dvě minuty udělal minelu hostující brankář Martin Schoppik, míče se zmocnil Tesař a odcentroval na Mecnera, který hlavou uklízel do prázdné branky – 2:0. Hosté se poprvé přihlásili o slovo v 18. minutě, když po nahrávce Václava Pchálka se dostával do zakončení Mrusek, ale obrana jeho pokus zblokovala. Po půlhodině hry si na rohový kop Sedláčka nejvýše vyskočil Mecner a hlavou zkompletoval svůj hattrick – 3:0. Za dvě minuty vybojovali domácí na půlce míč, který se dostal k Frunckovi, jenž ho zametl na zadní tyčku – 4:0. Ve 38. minutě se po nahrávce Jana Lichovníka dostal ke střele Mrusek, ale opět nepropálil hradbu těl. 

Oba soupeři dali po jedné brance

Hned v úvodu druhého poločasu pak Heinzke na hranici velkého vápna oklamal dva hráče a zavěsil k tyči – 5:0. Štáblovice to uklidnilo a už se tak nehnaly dopředu. Soustředily se pouze už jen na brejky, které jim nevycházely, když jim vázlo finální zakončení. Jediný povedený brejk zazdil Veřmiřovský. Hosté pak v 56. minutě stříleli Jakubem Lichovníkem těsně vedle. Od sedmdesáté minuty pak domácí úplně zvolnili, a Vávrovice začaly trošku více hrozit. Mrusek střílel v 75. minutě vedle. V 79. minutě střílel zase nad. Terpve napotřetí v 87. minutě dokázal dotlačit balon do sítě a zaznamenat aspoň čestný úspěch hostů - 5:1. 

 

Štáblovice jedou příští kolo do Litultovic. Vávrovice budou hostit Dolní Životice.



Ohlasy k zápasu


SK Štáblovice
Jan Hochgesandt (trenér): Výsledek odpovídá dění na hřišti. Soupeře jsme přehrávali. Až v posledních dvaceti minutách jsme polevili a dohráli jsme to v pohodovém tempu. Dneska mě potěšila naše produktivita, kdy jsme byli v zakončení skoro stoprocentní.

FK NOVA Vávrovice
Tomáš Matoušek (trenér): Chyběli nám opět dost hráčů. Lepili jsme to jak jsme mohli, a odehráli jsme celý zápas jen v jedenácti. Zápas to byl vyrovnaný. První branku jsme dostali z jasného ofsajdu. Druhou po chybě brankáře. Domácí ale měli více gólovek, které i dokázali proměnit. Hráči by se navíc měli chytit za nos, protože vůbec netrénujeme, a kdoví jak to bude pokračovat.



Sestavy


SK Štáblovice
D. Laci [-] - - M. Gračanin [-] - D. Tesař [-] (62. M. Laovský [-] ) - L. Veřmiřovský [-] , J. Mecner [-] (62. M. Rampáček [-] ) , P. Kuzník [-] , J. Fruncek [-] (69. J. Čermín [-] ) , M. Sedláček [-] , O. Minarčík [-] , P. Heinzke [-] (69. M. Konvička [-] ) , T. Kříž [-] (62. O. Panáček [-] )

FK NOVA Vávrovice
M. Schoppik [-] - D. Klein [-] , T. Šenk [-] , O. Levák [-] , J. Pchálek [-] - J. Chryczyk [-] , M. Klein [-] , V. Pchálek [-] , J. Lichovník [-] - J. Lichovník [-] , F. Mrusek [-]

ŽK: 15. P. Heinzke , 37. J. Mecner , 67. L. Veřmiřovský .
Hráči zápasu: P. Kuzník .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: POLÁK Jiří - ČECH Zdeněk, PRASEK Beno.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jiří Tengler
Tip experta: výhra domácích

Štablovice třikrát po sobě ztratily body a budou si chtít zpravit chuť, Vavrovice doma porazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů