Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 16:00

5.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Štablovice daly Jakartovicím sedmičku během pětadvaceti minut


15

Už v prvním poločase vedli hosté ze Štáblovic o pět branek. Ve druhém hned na začaátku přidali další dvě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štáblovice vedly o pět branek

Jakartovice na svém trávníku přivítaly mužstvo ze Štáblovic. V úvodní skoro půlhodině hry to nevypadalo, že by měl zápas skončit takovým debaklem pro domácí. Naopak byly to Jakartovice, které byly nebezpečnější. Už v první minutě vychytal při samostatném nájezdu domácího Šupáka brankář Laci. V 10. minutě pak Laci vytlačil střelu Bosáka, který se uvolnil přes dva hráče. Domácí pak dále hrozili i ze standardek. Zlomový okamžik zápasu pak přišel ve 28. minutě, když vydláždil Fruncek českou uličku pro Veřmířovského, jehož pokus brankář Kříž ještě vyrazil před sebe, ale na dorážku Mecnera už byl krátký – 0:1. Za čtyři minuty nahrával Fruncek přesně pod sebe na Veřmiřovského, který pohotově zavěsil míč do sítě – 0:2. Po tomto gólu se domácí sesypali jako domeček z karet, a do poločasu dostali ještě další tři branky. Ve 38. minutě odcentroval Tesař míč na zadní tyč, kde číhal Mecner, který uklidil zkušeně balon do kasy – 0:3. Za dvě minuty pak narýsoval Fruncek přesnou kolmici na Veřmiřovského, jenž obstřelil brankáře Kříže – 0:4. Na konci poločasu ještě po luxusní nahrávce Fruncka uzavřel svůj hattrick Mecner – 0:5.

Štáblovice výhru navýšily

Druhý poločas začal úplně stejně, jako skončil první poločas. Hned v úvodu druhého poločasu běžel na gólmana Kříže zcela sám Veřmířovský, který ho hokejovým blafákem pokořil a taky zkompletoval hattrick– 0:6. V 52. minutě unikl po křídle Veřmířovský a předložil míč jak na zlatém podnose Sedláčkovi, který střílel do prázdné brány – 0:7. Po této brance se brankostroj hostů zastavil. Hosté prostřídali, dávali si balon přihrávkami mezi sebe. Domácí navíc úplně rezignovali a chtěli, aby zápas, co nejdříve skončil. Takže už k žádné vážnější situaci, kromě úniku Mecnera nedošlo. Štáblovice si tak domů odvezly tři body. 

 

Jakartovice jedou příští kolo do Dolních Životic. Štáblovice zavítají do Těškovic. 



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Marek Poštulka (hráč): Prvních třicet minut se na náš fotbal dalo dívat. Měli jsme i dvě šance, ale ty jsme nedali. Pak jsme dostali po naší chybě první branku a sesypali jsme se jak domeček z karet. Děláme obrovské chyby vzadu. Soupeři gratulujeme k výhře a jedeme dál.

SK Štáblovice
Jan Hochgesandt (trenér): Domácí nás kousali v úvodních patnácti až dvaceti minutách, kdy to bylo vyrovnané. Pak jsme dali první branku a druhou brankou, a domácí odešli jak fyzicky, tak psychicky.



Sestavy


FK Jakartovice
D. Kříž [-] - P. Bosák [-] , J. Hlaváč [-] (46. A. Němec [-] ) , M. Valchař [-] , P. Horvát [-] , J. Piatkevič [-] , T. Šupák [-] , M. Poštulka [-] , M. Pluschke [-] (67. M. Šovčík [-] ) , M. Trávníček [-] (46. P. Anděl [-] ) , P. Kuzník [-]

SK Štáblovice
D. Laci [-] - M. Konvička [-] - D. Tesař [-] , M. Sedláček [-] (76. O. Ruso [-] ) , J. Fruncek [-] (69. J. Čermín [-] ) - L. Veřmiřovský [-] (62. R. Jedlička [-] ) , J. Mecner [-] , M. Laovský [-] - S. Shysha [-] , T. Kříž [-] , O. Panáček [-] (67. M. Potíž [-] )

ŽK: 22. T. Šupák - 12. J. Mecner .
Hráči zápasu: J. Fruncek .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: ČECH Zdeněk - HLADÍK Miroslav, NEVŘELA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Martin Drápal
Tip experta: výhra hostů

Štáblovice posbíraly kvalitní tým, ale ani to na Štitinu nestačilo. Spravily si chuť na Hlavnici a Jakartovice porazí rozdílem třídy 6:1.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů