Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 16:30

3.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozmice slaví premiérovou výhru v okrese


Branky


16

Kozmice byly po celý zápas gólově o kousek vepředu. Ze Životic si odvezly těsnou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kozmice šly do vedení

Zápas mezi Dolními Životicemi a Kozmivemi nabídl docela zajímavou podívanou pro diváky. Už ve třetí minutě se dostaly Kozmice do šance, když brankář Otipka chytil malou domů do ruk, ale hosté pak zahrávali nepřímý kop, ale Hruška nedostal míč do sítě. Hosté pak měli o něco více šancí, ale nebyly vysloveně vyložené. Jednu z nich měl Galdia. Domácí se dostali do dvou velkých závarů, ale v koncovce jim to zatím letos nejde. Vedení se hostující družina ujala těsně před poločasem, když se rohový kop vrátil zpátky ke Galdiovi, jehož centr pak v chumlu hráčů dorazil hlavičkou dlouhán Šmalec – 0:1.

Oba soupeři dali dvě branky

Nástup do druhé části vyšel lépe domácím, když ze střední vzdálenosti napřáhl Leifert a míč skončil u tyče u v bráně – 1:1. V 63. minutě vyrobil minelu domácí brankář Otipka, který namazal Galdiovi, jenž nabídnutou šanci využil – 1:2. Nadále se pak pokračovalo v dobrém tempu, když se hra přelévala mezi šestnáctkami obou týmu. Domácí mohli pak vyrovnat po rohovém kopu Maretou. Pět minut před koncem zápasu pak se míč odrazil ke Kolondrovi, který zkušeně proměnil svůj samostatný nájezd – 1:3. Kolondra v té chvíli už signalizoval, že by chtěl jít střídat, ale trenérovi si oplatilo, že jej tam nechal o něco déle. Dfeinitivně mohl pak rozhodnout střídající Galvas, ale balon do sítě nedopravil. V samotném závěru už domácí jen korigovali, když nahrávku Marka Tenglera nezachytil hostující stoper, míč se dostal k Jiřímu Tenglerovi, jenž zavěsil – 2:3. Navíc se už ale domácí družina nezmohla a Kozmice si tak připsaly tři body.

 

Dolní Životice v dalším kole budou hostit Štítinu. Kozmice jedou opět na venkovní výjezd, tentokrát do Slavkova.    



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Životice
Milan Hanslík (trenér): V prvním poločase jsme měli dva závary a dostaly jsme gol v poslední minutě poločasu. Po pauze se nám podařilo vyrovnat, a začali jsme hrát jakž takž. Pak sje ale po zbytečné chybě dostali branku. To nás srazilo. Naše snížení pak přišlo až v poslední minutě. Myslím si, že to byl vyrovnaný zápas, bohužel soupeř měl více individualit a my se trápíme v koncovce.

TJ Sokol Kozmice B
Tomáš Král (asistent trenéra): Fotbal to byl pro diváky asi líbivý. Hrálo se nahoru dolů, a v takovém horku to bylo ve velmi dobrém temtpu. My jsme nakonec byli o něco šťastnější než soupeř a vezeme si domů tři body.



Sestavy


FK Dolní Životice
J. Otipka [-] - J. Leifert [-] , J. Tengler [-] , M. Tengler [-] , T. Štrbík [-] (77. M. Elbl [-] ) , D. Kosmál [-] , M. Procházka [-] , V. Mareta [-] , M. Pumr [-] , L. Štrbík [-] , P. Pohaněl [-]

TJ Sokol Kozmice B
M. Lýko [-] - T. Gai [-] , J. Galdia [-] , D. Hruška [-] , J. Kolondra [-] (90. O. Galvas [-] ) , J. Toman [-] , T. Petřík [-] (46. A. Miketta [-] ) , J. Mlýnek [-] (79. J. Otipka [-] ) , M. Daněk [-] , Z. Šmalec [-] , J. Holeček [-]

ŽK: 72. J. Leifert - 45. J. Galdia .
Hráči zápasu: M. Procházka - J. Kolondra .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: POLÁK Jiří - LAGAN Matěj, LAGAN Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tomáš Holata

Expert: Marek Vitásek
Tip experta: výhra domácích

Stejně jako u Slavkova. U tohoto tipu je směrodatné v jaké sestavě dorazí hostující tým. Avšak věřím v těsnou výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích