Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2023 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štítina si veze všechny body z Jakartovic


Branky


13

Štítina se ujala vedení už na začátku zápasu. Pak dlouho pálila jednu šanci za druhou. Ve druhém to však zlomila a vstřelila další tři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Majewski poslal hosty do vedení

Jakartovice přivítaly na svém hřišti mužstvo ze Štítiny. Domácím odešlo před sezónou šest hráčů, včetně brankáře Štencka. Na hře domácích to bylo znát, po celý zápas se nedostali k žádné pořadné šanci, a nemít v brance skvěle chytajícícho Hlaváče, tak by si odnesli ze zápasu větší nálož. Hosté se dostali do vedení už ve třetí minutě, když přímý kop posadil Grigarčík na hlavu dlouhána Majewského, který nekompromisně zatloukl balon do sítě – 0:1. Další hostující šance pálilo především duou Bartusek a Sakmar. Po poločasu to tak bylo pouze o jednu branku pro hosty. 

Hosté přidali další tři branky

Ve druhém poločase se obrázek hry na hřišti vůbec nezměnil. Hosté nadále pálil šance. Opět to byl Sakmar s Bartuskem, ke kterým se přidal po svém vstupu na hřiště i Marek Vitásek. Další branku přidala Štítina až v 63. minutě a to z rohového kopu Grigarčíka, který opět neomylně poslal míč na hlavu zkušeného Majewského, jenž se opět nemýlil a Hlaváč podruhé lovil míč ze sítě – 0:2. Za čtyři minuty vystřelil z velké dálky Dřizgevič, míč zaplaval ve vzduchu a Hlaváč na něj nedosáhl – 0:3. Pět minut před koncem pak Grigarčík vysunul po pravé straně Kurku, který utekl a odcentroval míč do branky, kde se štěstím dopravil do sítě Sakmar – 0:4. Hosté tak zaslouženě vyhráli. 

 

Jakartovice jedou příští kolo do Hlavnice. Štítina bude hostit Štáblovice. 



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Marek Poštulka (hráč): Odešlo nám před sezónou šest hráčů a to bylo hodně vidět. V zápase jsme němli vůbec nic, a díky Kubovi Hlaváčovi jsme nedostali další branky. První poločas byl ještě jakž takž. Od 70. minuty to bylo na jednu branku.

TJ Tatran Štítina
Martin Vitásek (brankář): Zcela zasloužená výhra, a mohla být o dost větší, kdybychom proměňovali své šance. Jejich brankář toho dost vychytal a trápili jsme se v koncovce. My jsme je k ničemu nepustili.



Sestavy


FK Jakartovice
J. Hlaváč [-] - P. Bosák [-] (13. T. Bartusek [-] ) , R. Holub [-] , J. Olivka [-] , P. Anděl [-] , M. Pluschke [-] , K. Török [-] (56. M. Šovčík [-] ) , F. Havlíček [-] (35. P. Němec [-] ) , M. Poštulka [-] , T. Šupák [-] , P. Horvát [-]

TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - M. Sakmar [-] , A. Bartusek [-] , D. Vavrečka [-] (76. O. Kurka [-] ) , D. Vala [-] (64. M. Vitásek [-] ) , P. Dřizgevič [-] , R. Grigarčík [-] , P. Kunczik [-] (81. T. Těžký [-] ) , T. Halška [-] , J. Majewski [-] , J. Gattnar [-] (15. F. Graf [-] )

ŽK: 2. P. Horvát , 82. P. Anděl , 84. T. Šupák - 25. A. Bartusek .
Hráči zápasu: J. Hlaváč - J. Majewski , P. Dřizgevič .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: MIKOŠEK Stanislav - KAMRÁD Jan, RUČKA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Radoslav Urban
Tip experta: výhra hostů

Jakartovice se nacházeji v problémech, pokud se něco nezměnilo. Tady to bude asi snadná výhra pro Štítinu v tom případě.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích