Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2023 16:30

13.kolo, Jihomoravský | Blansko | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Celtik Boskovic přerušil půst ve stylu


Branky


9

Povedený zápas po dlouhé době odehrálo C- mužstvo Boskovice - Letovice. Na domácím hřišti doslova zdemolovali hostující Lažánky a 3 body zůstaly v držení domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přesně polovina gólů padla v první půlce

Sobotní odpoledne v Červené zahradě nabídlo souboj dvou týmu v naprosto odlišném rozpoložení. Hostující Lažánky přijely do Boskovic posilněni výhrou 6:0, domácí celtik Boskovic/Letovic naopak před týdnem dostal 7 gólů v Bořitově. Domácí na svého soupeře rychle vletěli a již v 6. minutě to přineslo ovoce. Tomáš Korčák přesně našel svého jmenovce Kougla, který neomylně poslal C-tým Boskovic/Letovic do vedení - 1:0. Za dvě minuty bylo na domácí straně ještě veseleji. V hostujícím vápně se dostal k míči Kougl, ten nejprve trefil břevno, odražený balón si však našel Filip Bačovský a zvýšil vedení celtiku - 2:0. Běžela teprve 12. minuta a diváci mohli vidět další branku v síti Lažánek. Střílený centr Pelíška zachytil Tomáš Kougl a přesnou střelou přidal další gól na svoje konto - 3:0. Velice aktivní Korčák utekl v 15. minutě obraně hostů, našel před prázdnou bránou Kougla, který zkompletoval hattrick - 4:0. Ve 20. se dočkal gólů i famózně hrající Korčák. Ten parádní akcí obešel 2 hráče a přesnou střelou zvýšil vedení domácích již na 5 branek - 5:0. Lažánky se okamžitě po výkopu pustili do protiútoku, z něhož se dostal Lukáš Tomek do samostatného úniku, ze kterého překonal Hegera - 5:1. Od této chvíle se stali lepším týmem hosté. Nebezpečí přicházelo především z centrovaných balónů, všechny příležitosti však zlikvidoval Heger. Útočnou iniciativu si vzal zpět celtik až v 40. minutě. Diváci byli svědky velmi povedené akce, když si míč nejprve parádně vyměnil Pelíšek s Langem, první jmenovaný následně poslal perfektní pas na Bačovského a ten famózně našel před prázdnou brankou Prudila - 6:1. První půle tak skončila jasnou demolicí hostující obrany. 

 

Demolice pokračovala

Druhá půle začala ve stejném duchu jako skončila ta první. Domácí se dostávali do výborných šancí, navýšit vedení se jim však díky špatné koncovce nepodařilo. Větší vzrušení přinesla až 56. minuta. Po jednom z odmávaných offsidů začal hostující Robert Kratochvíl naprosto nesmyslně za rozhodnutého stavu nadávat rozhodčímu. Jelikož ani jedna žlutá karta nestačila k ukončení nadávek, přišla logicky žlutá karta druhá, což pro něj znamenalo předčasný odchod do sprch. Přesilovku dokázal C-tým Boskovic/Letovic využít v 66. minutě. Střídající Přikryl poslal do úniku Pelíška, ten utekl obraně hostů, udělal kličku gólmanovi a bezpečně uklidil míč do sítě - 7:1. O minutu později mohl celtik slavit znovu, jelikož svůj 4. gól v zápase přidal Tomáš Kougl - 8:1. Svůj střelecký účet následně ukončil v 72. minutě, když přidal další zásah do hostující sítě a připsal si tak svůj 5. a poslední gól v tomto utkání - 9:1. V 75. minutě se po špatně rozehraném rohu domácích dostal ke střele zpoza vápna Dominik Prudil a nejkrásnější brankou večera do levé šibenice zvýšil již na 10:1. Další branku v zápase si připsal v 82. minutě Ondřej Lang. Ten se na hranici vápna dostal k odraženému míči a přesným obstřelem rozvlnil síť - 11:1. Lažánky měly v průběhu druhé poloviny druhého poločasu zajímavé šance, všechny ale vychytal výborný Heger. Kapituloval až v 86. minutě, kdy ho přesně umístěnou hlavičkou překonal Petr Kvasnovský - 11:2. Posledního gólů se diváci dočkali v 89. minutě. Pelíšek poslal Kabelku do samostatného úniku a ten parádně vymetl levý horní roh branky hostí - 12:2. Nejgólovější utkání 13. kola tak skončilo jasnou výhrou domácího celticu. 

 



Ohlasy k zápasu


FC Boskovice - Letovice C
Patrik Pelíšek (hráč): Po dlouhých 7 zápasech jsme konečně okusili pocit vítězství. V útočné fázi to od nás byla naprostá fotbalová symfonie. Jako před týdnem je opět potřeba vyzdvihnout výkon našich dorostenců, který splňoval vysoké nároky. Jmenovitě Tom Korčák, který za mě předvedl náš nejlepší individuální výkon podzimu. V defenzivě to bohužel znova nebylo ono, ale věřím, že s přibývajícími zápasy tento problém vyřešíme.




Sestavy


FC Boskovice - Letovice C
P. Heger [-] - F. Bačovský [-] (78. V. Pravec [-] ) , T. Kougl [-] (70. O. Pokhylko [-] ) , P. Pelíšek [-] , K. Stehlík [-] (78. V. Širůček [-] ) , T. Korčák [-] (46. D. Kobelka [-] ) , G. Bayarmagnai [-] (46. T. Přikryl [-] ) , M. Dvořák [-] , J. Vajčner [-] , O. Lang [-] , D. Prudil [-]

Lažánky
J. Urbánek [-] - L. Tomek [-] , R. Kratochvíl [-] , M. Kocman [-] , M. Vašák [-] , A. Pokorný [-] , M. Korčák [-] , R. Skoták [-] , P. Kvasnovský [-] , J. Fiala [-] , Z. Koníček [-] (28. T. Tůma [-] )

ŽK: 56. R. Kratochvíl . ČK: 56. R. Kratochvíl .
Počet diváků: 33. Rozhodčí: STEJSKAL David - NEJEZCHLEBA Vít Simon, HAMINGER Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 17:50

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 11:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 11:51

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 20:14

Tip: výhra domácích