T. Vach 37. (p.)
R. Dovrtěl 82. (p.)
T. Vach 90.
3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 16:30

5.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Doubravice buduje z domácího hřiště nedobytnou pevnost


Branky


37. T. Vach (p.) , 82. R. Dovrtěl (p.) , 90. T. Vach - 66. J. Kleveta
13

V neděli přijela Na mlýniska dosud neporažená Olešnice s cílem udržet sérii a odvézt domů nějaké body. Domácí naopak chtěli navázat na výkon z 2. kola a pokračovat v domácí sérii vítězství. Karty byly tedy rozdány jasně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta určila skóre prvního poločasu

Utkání se rozjelo ve svižném tempu, útočné akce se střídaly na obou stranách. Nejdříve hosté zahrávali nebezpečnou standartní situaci, gólman domácích byl však připravený. Rychlý protiútok domácích po přihrávce Vacha nedokázal v 16 přesně zakončit Dovrtěl a to běžela teprve 2. minuta zápasu. V další útočné akci se snažil zakončit Adam Schuch, ale brankáře nepřehodil. Šanci vytvořil v 15. minutě přesnou přihrávkou Pijáček, bohužel Schuch v dobré pozici přestřelil. A opět standartní situace pro hosty, běžela 27. minuta a brankář domácích vyráží na rohový kop pro hosty. Standartní sitauci domácích vzápětí rychle rozehrál Vach do vápna na Jelínka, který zakončoval v pádu mimo branku. V 34.minutě se i domácí dočkali prvního rohového kopu, bez zakončení. Prvního gólu jsme se dočkali v 36. minutě, po faulu na Vacha se pískala penalta. Sám faulovaný si vzal míč a bezpečně penaltu proměnil. V závěru poločasu si domácí vytvořili ještě jednu šanci, ale do kabin se šlo za stavu 1:0.

Další penalta a další gól

V druhém poločase si domácí vytvořili dvě podobné šance. Adam Schuch přihrával na bratra, kterému se však nepodařilo přesně zakončit. Hosté hráli od 47. minuty v 10, ale na hřišti nebyl vidět rozdíl, naopak po chybě domácích hosté vyrovnali. Závěr utkání však patřil Doubravici, kdy po autovém vhazování Daňka následovala ruka v pokutovém území a penaltu bezpečně proměnil Dovrtěl. V samotném závěru přišla třešnička na dortu v podobě standartní situace, kdy z 20 metrů přesně zakončil přímý volný kop Vach. Doubravice si tak drží domácí neporazitelnost.



Sestavy


SK Doubravice nad Svitavou
J. Podloucký [-] - R. Dovrtěl [-] , A. Schuch [-] , R. Pijáček [-] , M. Jelínek [-] (59. M. Dvořák [-] ) , D. Maňoušek [-] , T. Vach [-] , O. Schuch [-] , M. Veselý [-] , O. Holomek [-] (73. J. Daněk [-] ) , P. Stejskal [-]

FC Olešnice
T. Trávníček [-] - J. Havlíček [-] , M. Chmelíček [-] - M. Peša [-] , L. Konopáč [-] , M. Daniel [-] , L. Kleveta [-] - T. Marek [-] (77. J. Šafařík [-] ) , J. Kleveta [-] , J. Petrželka [-] , M. Kubíček [-] (77. J. Hlaváček [-] ) -

ŽK: 24. T. Vach , 26. P. Stejskal , 51. M. Jelínek , 68. M. Dvořák - 37. M. Peša , 57. L. Konopáč , 73. M. Daniel . ČK: 47. M. Peša .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: VOLGEMUT Filip - SKOTÁK Jan, HEGER David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

3. 9. 2023 12:45
Výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Ťoupek

Expert: Jan Sedláček
Tip experta: remíza

Olešnice po třech kolech ještě bez porážky, v Doubravici se ale hraje těžko. Remíza.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza