2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 16:00

2.kolo, Jihomoravský | Blansko | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby noviců ovládl Sloup, vypjaté derby rozhodovaly detaily


Branky


6

Ostré derby hned na začátek ročníku slibovalo skvělou podívanou. Dobrá stovka diváků na hřisti ve Sloupě nakonec viděla víc gólů do sítě hostí a domácí odcházeli šťastnější.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Góly padaly v prvním poločase

Již od začátku zápasu bylo jasné, že tento souboj bude na ostří nože. Vypjatá atmosféra ve Sloupě hnala oba týmy dopředu a ofenzivně naladěný domácí tým se do zápasu pustil po hlavě. Góly začaly padat od 15. minuty a jako první se dokázal prosadit Fedra a na něj téměř ihned navázal kapitán domácích Kroutil. Vedení si domácí drželi až do 40. minuty, kdy se za hosty prosadil Sedlák a snížil na 2:1. To bylo ze střeleckého zásobníku vše a další góly již diváci neviděli. Vypjatá atmosféra ale neustávala a divákům se fotbal líbil. Hodně soubojů ve středu hřiště podstupovali hráči a oba celky doufali, že se jim podaří uhrát potřebný výsledek. Hosté věřili, že se jim podaří výsledek překlenout na svoji stranu, to se jim však nepovedlo a z derby dvou nováčků soutěže, a zároveň postupující ze třetí třídy, jako vítěz vzešel výběr domácího trenéra Jiřího Pokoje. Závěrečné nepokoje znamenali spoustu žlutých karet, žádna z nich ale nezčervenala a tak šťastnější zůstali domácí.



Sestavy


TJ Sloup
D. Maška [-] - P. Skoupý [-] , M. Buš [-] , V. Fedra [-] , J. Kroutil [-] (84. O. Doležal [-] ) , F. Fedra [-] , Z. Musil [-] , D. Dinga [-] (79. F. Jedlička [-] ) , D. Čech [-] (68. P. Šindelka [-] ) , J. Sedlák [-] , A. Ševčík [-]

Ostrov
M. Lahodný [-] - L. Pernica [-] , R. Randula [-] (55. M. Ševčík [-] ) , M. Bocek [-] (88. J. Sekanina [-] ) , M. Sedlák [-] , M. Gross [-] , P. Flek [-] (46. M. Štreit [-] ) , J. Kostka [-] , T. Maša [-] , T. Belton [-] , J. Sedlák [-]

ŽK: 38. J. Sedlák , 40. J. Kroutil , 56. P. Skoupý , 73. Z. Musil - 40. M. Sedlák , 90. M. Ševčík , 90. M. Štreit .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: STRIA Jiří - CÁPAL Roman, HEGER David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra domácích

Sloup suverénně postoupil a půjde si v derby za vítězstvím.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích