Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

1.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jimramov se loučí s fotbalem na zimu ve stylu


Branky


20

Jimramov na domácí půdě přivítal hosty z Velké Losenice a o čtyři góly je porazili. Hostí však předvedli čestný výkon, na připsání gólu to ale nestačilo. Přečtěte si, jaký měli obě strany názor na rozhodčího a co se po zápasu v Jimramově odehrávalo!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnuto v první půli

V sobotu za chladného, ale slunečného počasí, po celodenním pátečním dešti na místy podmáčeném terénu přivítali domácí z Jimramova Velkou Losenici. Domácí chtěli od počátku utkání potvrdit první místo v tabulce, diktovali tedy tempo hry a výsledkem byla přímočará akce v 9. minutě, kdy Čupr potáhl míč po pravé straně, z brankové čáry našel přesnou přihrávkou na penaltě nabíhajícího Zbytovského a ten zkušeně poklidil míč k pravé tyči.  Po této brance domácí trochu ubrali a pohybliví hosté hru částečně vyrovnali, ale prakticky bez šancí. O  výsledku se prakticky rozhodlo ve třetí desetiminutovce, když si nejprve ve 23. minutě nabíhající stoper Pavel Sedlák našel před brankou výborně zahraný rohový kop Víta Peňáze a hlavou zvýšil na 2: 0. O dvě minuty později si na zadní tyči našel přetažený centr z pravé strany nabíhající Dvořák a z nulového úhlu se dokázal prosadit. Zbytek prvního poločasu se hrál oboustranně zajímavý útočný fotbal bez gólového vyjádření.

Pouze jedna branka

Do druhého poločasu domácí trenér značně prostřídal a hrál se vyrovnaný zápas, hosty několikrát podržel výborně chytající Kasal, několik šancí domácí špatným řešením neproměnili a tak jediná branka padla v 62. minutě, když Jakub Sedlák přetaženým centrem z pravé strany znovu našel na zadní tyči nabíhajícího kapitána Bednáře a ten prostřelil Kasala. Hosté si v závěrečných patnácti minutách vytvořili několik šancí, jedna střela skončila na břevně domácí branky,ale prostě jim to v koncovce nelepí a tak i přes dobrý výkon se střelecky neprosadili. Zajímavý zápas skončil zaslouženým vítězstvím domácích, je třeba poděkovat všem hráčům obou mužstev za férový přístup k utkání a tak výborný rozhodčí Budín odřídil pohodové utkání, které mělo svou kvalitu. Z domácího mužstva těžko někoho vyzdvihnout, byl to cílevědomý poctivý výkon jako po většinu podzimu, u hostů zaujal brankář Kasal, nejlepším jejich hráčem byl pohyblivý a velmi dobře technicky vybavený Králíček v záloze a kapitán Neubauer, který tým táhl a nevypustil žádnou akci.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský (hrající trenér), Jaroslav Pajkr (vedoucí mužstva): Pavel Borovský: I když to určitě z naší strany nebyla žádná hitparáda, měli jsme celý zápas pod kontrolou. Kombinaci vadil sice dobře připravený, ale těžký terén. Opět jsme zahodili několik snad nezahoditelných tutovek, na druhou stranu čtyřikrát jsme prosadit dokázali a udrželi nulu vzadu. Musím pochválit hosty, jsou určitě ve sračkách, ale makali celých 90 minut, nevypustili jediný souboj a na podzim jsme potkali určitě i slabší soupeři než Losenici. Mohlo by mě to být u prdele, ale přeju jim ať se z toho dostanou. Nejen muži, ale celý klub má za sebou skvělej podzim, muži první, dorost první, žáci druzí, takže pro všechny, kteří se na tom jakkoliv podíleli uznání a pochvala. Snad nezpychneme a budeme takto pokračovat i na jaře. Ihned po zápase následovala ukončená spojená s oslavou narozenin Jardy Pajkra (70) a Pavla Sedláka (50). Hroznový nehai, ananasový džus a domácí bezová šťáva tekly proudem, podávalo se grilované tofu a sálat z merlíku čilského a jarních klíčků, jako dezert byl jáhlový nákyp s chia semínkem. Z této kombinace se zcela nepochybně poblili i ti nejotrlejší... I když co si nepamatuju, to se nestalo. (smích) Všem soupeřům přeji podobně vydařenou zakončenou, odpočiňte, potrénujte, ale vězte, že z Jimramova se body nevozí!!! Sportu zdar, vesnické čutané zvlášť, DYCKY JIMRAMOV a ZDENDA FOREVER ------------ Jaroslav Pajkr: Domácí poděkovali fanouškům za podporu po celý podzim a následovalo krátké zhodnocení sezony a plán zimní přípravy. Od 18 hodin začalo na výborně připraveném terénu pod pergolou závěrečné utkání sezony, kde hráči prokázali, že mají síly pořád dost, lídři týmu to táhli i tady, ale je velmi potěšitelné, že mladí se jim prakticky vyrovnali, všichni zvládli i prodloužení, které se protáhlo až přes půlnoc a tak zbývá říct - D Í K Y B O R C I. Závěrem bych chtěl poděkovat všem soupeřům za férově vedená utkání, všem zraněným dobrou léčbu, užijte si zimní přípravu a 23.března se uvidíme znovu na hřišti. Poděkování také všem rozhodčím, kteří odváděli ve většině utkání velmi dobré výkony, často jsme k vám kritičtí, ale bez vás to nejde, ještě jednou díky.

TJ Velká Losenice
Jiří Kasal (brankář): Na to, že jsme hráli s prvními, jsme byli domácím důstojným soupeřem a dokázali jsme jim myslím slušně zatápět. Bohužel nedokážeme proměnit šance a to se pořád opakuje. Domácí daly čtyři pěkné góly a zaslouženě vyhráli. Gratuluji Jimramovu k titulu půlmistra a chci říct, že je radost s nimi hrát a na zápas s nimi se těšíme a budeme se na ne těšit až je přivítáme na jaře u nás a snad jim to vrátíme (smích) no a my máme přes zimu o čem přemýšlet a na čem pracovat. A ještě je třeba vyzdvihnout dobrý výkon rozhodčího, snad budou takoví rozhodčí jen přibývat.



Sestavy


TJ Sokol Jimramov
J. Venhuda [-] (46. . Novotný [-] ) - P. Sedlák [-] (55. V. Peňáz [-] ) , V. Vraspír [-] , V. Dostál [-] (23. J. Sedlák [-] ) , L. Bednář [-] - M. Čupr [-] , L. Zbytovský [-] , V. Peňáz [-] - D. Halva [-] (46. K. Šenkýř [-] ) , M. Dvořák [-] - M. Gregor [-] (63. P. Borovský [-] )

TJ Velká Losenice
J. Kasal [-] - T. Neubauer [-] , M. Sobotka [-] (73. L. Soukup [-] ) , D. Králíček [-] , R. Kasal [-] (9. J. Dobrovolný [-] ) , P. Kamarád [-] , R. Kamarád [-] (73. Š. Hromek [-] ) , P. Zástěra [-] , P. Mach [-] , D. Bratršovský [-] , O. Augustin [-]

ŽK: 52. J. Sedlák - 52. R. Kamarád , 62. M. Sobotka .
Hráči zápasu: M. Dvořák , L. Zbytovský , P. Sedlák .
Počet diváků: 63. Rozhodčí: BUDÍN Jan - PAJKR Jaroslav (N), MOLÍK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jednoznačná výhra domácích. Pokud Jimramov předvede svůj standard, tak vyhraje o více než 3 branky.

31. 10. 2023 22:24
Výhra domácích:)
Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 19:58
Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 07:47

Tip experta: výhra domácích

Vzhledem k našemu postavení v tabulce bych si moc přál zaváhání domácích. (smích) Ale tady asi nemohu jinak, než výhra domácích a hodně gólů.