Hattrick během dvaceti sedmi minut! Březí si poradilo s Křižanovem


Branky


10. D. Burian , 19. D. Burian , 27. D. Burian , 78. D. Dostál (p.) - 18. L. Burian , 41. P. Bajer
20

Hattrickem zazářil jeden z domácích hráčů, David Burian. I díky němu se podařilo Březímu získat další body do boje na vrcholu tabulky. Přečtěte si o průběhu nebo komentář jednoho z domácích hráčů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Góly na obou stranách

Březí-Březské na své půdě v sobotní odpoledne posledního kola před zimní přestávkou přivítalo křižanovské "béčko". Oboum týmům se poslední kola poměrně dařilo, v tom předposledním Březí vyzvalo Velkou Losenici, kterou rozdrtilo rozdílem sedmi gólů, Křižanov si naposledy zase poradil o tři góly s Pohledcem. Mohli jsme se tak těšit na zajímavý zápas, i přes vyrazně lepší pozici Březího v tabulce. Hned od začátku se to potvrdilo, tento zápas byl velký boj pro obě strany a už v desáté minutě padl první gól, trefil se David Burian a založil si tak konto zápasu, které nebylo u konce. Brzy potom se však dočkali i hosté, střelcem byl tentokrát Leoš Burian. Pouhou minutu potom se ale skóre znovu obracelo na stranu domácích na 2:1, trefil se už podruhé David Burian znovu po své individuální akci. Na hned odpověď nepřišla, místo toho už v 27. minutě David Burian dokončil svůj hattrick, když opět prošel přes obranu a poradil si s brankářem Homolou. Naději hostům z Křižanova určitě dal gól Patrika Bajera z minuty 41., který právě hosty vrátil zpátky do boje, který započal v druhém poločase.

Penalta

Do druhé týmy vstupovali s rozdílnými vizemi. Hostující Křižanov chtěl určitě obrat domácí favority o body a minimálně jeden gól, nejlépe co nejdřív, skórovat. Naopak Březí chtělo hru spíše uklidnit, skóre upravit spíše na svou stranu a pojistit si cenné vítězství. Ze zápasu se tedy stala přetahovaná o každý metr, která vyústila v 78. minutě v podobě penalty, ke které se postavil domácí kapitán David Dostál. Ten se nemýlil a konečné skóre tak upravil na 4:2. Březí tak získalo veledůležité body v boji proti Hamrům a nedovolili Jimramovu odsunout se více než o dva body. Křižanov se nyní s dostatečným náskokem náchází nad spodkem tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Březí-Březské
Pavel Jelínek (obránce): Bylo to pro nás těžké utkání. Hodně osobních soubojů a přetahovaná o každý metr. Ale jako tým jsme to zvládli a vybojovali jsme cenné vítězství. Musím všem hráčům, funkcionářům, fanouškům, prostě všem co s náma celou podzimní část jsou, poděkovat. Bez toho by přezimování na krásném druhém místě nebylo. Na jaře ZDAR. (smích)




Sestavy


TJ Březí-Březské
A. Holubář [-] - M. Musil [-] , M. Holánek [-] , P. Jelínek [-] (58. P. Šimek [-] ) - M. Sysel [-] , M. Hřebíček [-] (76. J. Jobánek [-] ) , P. Drápela [-] - D. Urbánek [-] (85. R. Štěpánek [-] ) , D. Dostál [10.0] , J. Chlup [-] , D. Burian [10.0]

SK FC Křižanov B
M. Homola [-] - M. Sklenář [-] (73. J. Kolouch [-] ) , J. Hubl [-] , M. Petr [-] , P. Bajer [-] , B. Horníček [-] , M. Veselský [-] , J. Horníček [-] , T. Plocek [-] , L. Burian [-] (88. R. Horníček [-] ) , T. Frantl [-]

ŽK: 14. D. Urbánek - 14. M. Homola , 54. B. Horníček .
Hráči zápasu: D. Burian .
Počet diváků: 49. Rozhodčí: SÝKORA Jiří - PINKAVA Petr (N), GRUBER Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Věřím, že hosté si minimálně bod z horké půdy v Březí odvezou.

31. 10. 2023 22:23
Věřím že si Křižanov odveze bod :) Remíza
Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 19:58
Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 07:47

Tip experta: výhra domácích

Věřím, že potvrdíme formu z této sezóny a doma si připíšeme další tři body do tabulky.