Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2023 14:00

1.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radotice otočily zápas ve Studenci


Branky


14

V úžasném zápase mezi Studencem a Radoticemi došlo k neuvěřitelnému obratu. Studenec vedl po prvním poločase 1:0, ale Radotice se vzepjaly a dokázaly otočit výsledek ze 0:2 na fantastických 3:2, což přineslo divákům napínavý zážitek a ukázalo sílu týmu Radotic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení

Ve 2. minutě hosté skórovali, ale pro postavení mimo hru gól neplatil. V 7. minutě Matějek Libor nahrál do středu útoku, stoper hostů špatně odkopl míč, tím uvolnil Turoně, který lobem skóroval na 1:0. Ve 14. minutě Vyhnálek povedenou střelou po zemi vystřelil těsně vedle domácí branky. V 19. minutě další dvě šance hostů, ale střela k tyči a hlavička nechali vyniknout domácího brankaře Chalupu. Ve 38. minutě Mrňa Karel poslal Libora Matějku do šance, ten ale netrefil bránu.

Hosté dokázali otočit zápas ve svůj prospěch

V 54. minutě po chybné komunikaci mezi brankařem a stoperem Matějek Libor vykopl míč, který skončil v síti, 2:0. Prakticky po rozehrávce z levé strany nahrál Jeleček centr před bránu, domácí brankář uklouzl a Komenda dotlačil míč do brány - 2:1. V 57. minutě po zaváhání domácích hráčů se dostal míč k Habichovi, který vystřelil a po teči některého hráče přeletěl balon lobem přes domácího brankáře, 2:2. V 61. minutě opět z levé strany Jeleček nacentroval před bránu, Sevelda pohodlně skóroval do odkryté brány, 2:3. V 85. minutě Sevelda provedl krásný únik, Chalupa míč pouze zablokoval a Mrňa Karel odehrál míč do bezpečí. 



Sestavy


TJ Sokol Studenec
A. Chalupa [-] - V. Kučerňák [-] , J. Melkes [-] (35. F. Hájek [-] ) , M. Mrňa [-] (57. L. Matějek [-] ) , M. Dufek [-] (57. A. Štěpánek [-] ) , F. Komárek [-] , K. Mrňa [-] , J. Strnad [-] , V. Kučerňák [-] , R. Turoň [-] , L. Matějek [-]

TJ Družstevník Radotice
P. Křivan [-] - J. Tengeri [-] , M. Jeleček [-] , M. Tobolka [-] , V. Bláha [-] (85. T. Kincl [-] ) , M. Habich [-] , V. Vyhnálek [-] , A. Mrkva [-] , M. Komenda [-] (71. M. Kincl [-] ) , R. Sevelda [-] , P. Tobolka [-]

ŽK: 32. K. Mrňa - 43. M. Habich , 81. R. Sevelda .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ČEJKA Jaromír - TUROŇ Rudolf, CHYBA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Tady vyhrají domácí, kteří potřebují akutně zvítězit.

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 15:34

Tip: remíza