J. Heralecký 38. (vl.)
P. Horák 63.
2:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

1.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí Koněšín dvěma slepenými góly otočil zápas v Dukovanech


Branky


38. J. Heralecký (vl.) , 63. P. Horák - 29. M. Konečný , 84. Š. Dvořák , 86. O. Šibůrek (p.)
14

Ve vyrovnaném zápase mezi týmy Dukovany B a Koněšín došlo k dramatickému závěru, který zanechal fanoušky na okraji sedadel. Vedoucí tým se nezalekl ani v náročném infarktovém závěru a dokázal otočit vývoj utkání ve svůj prospěch. Po prvním poločase, který skončil nerozhodně 1:1, přišly oba góly vedoucího týmu v klíčových momentech druhého poločasu, což jim zajistilo vzácné vítězství 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

V posledním podzimním kole jsme přivítali první tým soutěže Koněšín. Hosté vůbec nepředváděli výkon hodný lídra soutěže. Přesto se jim ve 29' podařilo dostat do vedení, když se hlavou ve skrumáži trefil Konečný. Hra byla vyrovnaná a domácím se podařilo ve 38' srovnat. Po závaru ve vápně si do vlastní branky srazil míč hostující Heralecký. 

Hosté v závěru zápasu otočili zápas

Ve druhé polovině se opět hrálo od vápna po vápno bez výraznějších šancí. V 63' minutě jdou domácí překvapivě do vedení. Nahodilovu standartu posunuje Horák hlavou za záda hostujícího gólmana. Vypadalo to že domácí výsledek ubrání,ale po nuceném dvojitém střídání došlo k obratu. V 84' minutě nejdříve Dvořák vyrovnává na 2:2 a hned o dvě minuty později z pokutového kopu zvyšuje na konečných 2:3 Šibůrek. Hosté z pozice lídra se na výhru v Dukovanech překvapivě velice nadřeli. V důležitém fotbalovém zápase mezi týmy Dukovany B a Koněšín došlo k napínavému střetnutí, které nakonec skončilo vítězstvím hostujícího týmu Koněšín se skóre 3:2. První poločas patřil hostům, kteří se ujali vedení 3:1. Dukovany B se snažily odpovědět, ačkoliv byly ve ztrátě, a podařilo se jim snížit na rozdíl jednoho gólu. Nakonec se však hosté z Koněšína ubránili a udrželi své vítězství, což znamená, že přezimují na prvním místě tabulky před Mohelnem. Jejich týmová práce a odhodlání byly klíčovými faktory, které jim pomohly dosáhnout úspěchu v tomto důležitém zápase.



Ohlasy k zápasu



TJ Koněšín
Dvořák Štěpán, hráč: S vydařeným podzimem jsme se chtěli rozloučit výhrou což ale nešlo úplně podle plánu. První poločas jsme určitě nehráli dobře a Dukovany nás přehrávali. Do druhého poločasu jsme nastoupili mnohem aktivněji a hráli to co jsme chtěli, ale nevytěžili z toho nic ba dokonce branku dostali. Domácí však neustáli závěrečný tlak a tak jsme na konci zápasu doslova vydřeli tři body.



Sestavy


SFK Dukovany 2001 B
J. Dobrovolný [-] - P. Horák [-] , P. Jelínek [-] (57. P. Maštalíř [-] ) , M. Ferus [-] , T. Juřík [-] , P. Jílek [-] (50. T. Slavík [-] ) , F. Smysitel [-] , J. Jakub [-] , L. Traxler [-] (77. T. Soukup [-] ) , J. Kuchařík [-] , J. Nahodil [-]

TJ Koněšín
M. Macháček [-] - Š. Dvořák [-] , L. Lazárek [-] (50. P. Čermák [-] ) , J. Meczl [-] , O. Šibůrek [-] , T. Dokulil [-] (73. S. Horký [-] ) , M. Konečný [-] , J. Svoboda [-] , R. Sobotka [-] , P. Zahradníček [-] , J. Heralecký [-]

ŽK: 53. L. Traxler , 85. M. Ferus - 1. R. Sobotka , 13. L. Lazárek , 15. J. Meczl , 55. M. Macháček , 74. S. Horký .
Hráči zápasu: P. Horák - M. Konečný .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: DĚDEK Jiří - MATĚJKA Jan (N), MUSIL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Jasná záležitost hostů.

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 15:34

Tip: výhra hostů