0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

1.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druhé Šebkovice B doma padly ve šlágru kola s FŠ Třebíč B


Branky


14

Ve vyrovnaném zápase mezi Šebkovicemi B a FŠ Třebíč B se Třebíči podařilo získat těsnou výhru 1:0. Jednigólový náskok, který si vypracovali v prvním poločase, jim nakonec stačil k získání tří bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení

Utkání se od začátku hrálo ve vysokém nasazení a s náznaky šancí na obou stranách. V průběhu prvního poločasu začali být o trochu nebezpečnější hosté, kteří se po rychlé a pohledné akci dostali v 29. minutě do vedení. Do konce poločasu další branka nepadla a tak do kabin odcházeli spokojenější hosté.

Do druhé půle šli domácí s odhodláním utkání otočit, více drželi míč na kopačkách a tlačili se do šestnáctky. Všechny jejich pokusy ale hostující obrana v čele s brankářem Fialou zastavila. Hosté hrozili hlavně po rychlém přechodu do útoku, ale nedokázali si poradit s domácím brankářem Bradou. Utkání tedy skončilo těsnou výhrou hostů z Třebíče.

Ve druhém poločase již branka nepadla

Do druhé půle šli domácí s odhodláním utkání otočit, více drželi míč na kopačkách a tlačili se do šestnáctky. Všechny jejich pokusy ale hostující obrana v čele s brankářem Fialou zastavila. Hosté hrozili hlavně po rychlém přechodu do útoku, ale nedokázali si poradit s domácím brankářem Bradou. Utkání tedy skončilo těsnou výhrou hostů z Třebíče. Šebkovice B tedy domácí porážkou přišly o druhé místo po podzimní části a přepustily jej Mohelnu, které naopak svůj poslední zápas tohoto roku zvládlo. Třebíč si naopak pojistila následující čtvtý flek a určitě na jaře neřekla poslední slovo a mohla by určitě ještě hodně zamotat s pořadím.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Šebkovice B
Holčapek Josef, hráč: Utkání se od začátku hrálo ve vysokém nasazení a s náznaky šancí na obou stranách. Hosté hrozili hlavně po rychlém přechodu do útoku. Utkání tedy skončilo těsnou výhrou hostů z Třebíče.




Sestavy


TJ Sokol Šebkovice B
F. Brada [-] - Z. Melán [-] , M. Kotačka [-] (61. J. Hobza [-] ) , Z. Maule [-] , R. Svoboda [-] (77. L. Ryvola [-] ) , T. Bílek [-] , D. Volf [-] , M. Uhlíř [-] , S. Zikmund [-] (46. J. Holčapek [-] ) , J. Fejta [-] , P. Hrůza [-]

SK Fotbalová škola Třebíč B
O. Fiala [-] - P. Saitl [-] , M. Kratochvíl [-] , V. Kopuletý [-] (82. . Křivánek [-] ) - L. Raitmajer [-] , J. Eliáš [-] (80. J. Roupec [-] ) , Š. Dvořák [-] (52. V. Dvořák [-] ) , R. Havelka [-] , T. Krajčo [-] - T. Bulička [-] - T. Oberreiter [-]

ŽK: 30. S. Zikmund , 70. P. Hrůza - 25. T. Krajčo , 38. T. Oberreiter .
Hráči zápasu: T. Bílek - O. Fiala .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: PEŘINKA Jiří - KOŘÍNEK Miroslav (N), SVÍTIL Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Zápas kola, ve kterém těsně zvítězí hosté.

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 15:34

Tip: výhra domácích