M. Řepa 34.
1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2023 14:30

13.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky B vyhrály v Moravských Budějovicích B


Branky


15

V zápase mezi Moravskými Budějovicemi B a Okříškami B se Okříšky B radovaly z vítězství 2:1. Moravské Budějovice se snažily, ale Okříšky si udržely náskok a odcházely s třemi body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

Do souboje dvou béček mezi Budějovicemi a Okříškami vstoupili obě mužstva s tím, že chtějí hrát především fotbal. Do výraznější šance se dostali domácí ve 25. minutě, kdy po levém křídle zatáhl míč Fedra a přihravku nasměřoval do vápna na rozběhnutého Řepu. Ten byl intenzivně zatažen hostujícím obráncem za dres, avšak píšťalka sudího zůstala němá. Ve 27. minutě se hostující Šinkovský dostal k míči na soupeřově polovině, obešel obránce a levačkou rozvlnil síť - 0:1. Ve 32. minutě domácí špatně odkopli míč na středu hřiště, čímž vyslali do šance Picmause, a ten se nemýlil - 0:2. Domácí zvýšili svou aktivitu a ve 34. minutě, po sérii rohů, nikým nehlídán Řepa hlavičkou snížil na 1:2. Do poločasu ještě vyslal dalekonosnou dělovku Svoboda, hostující brankář míč stihl vyškrábnout mimo tři tyče.

Ve druhém poločase již branka nepadla

Ve druhém poločase vládli především Budějovičtí, kteří si vytvořili nespočet slibných brankových příležitostí. Hosté se naopak provinili příliš mnoha fauly, hra se místy změnila spíše v bitvu. Ihned z kraje poločasu mohl vyrovnat Čech, jeho razantní střela jen o centimetry minula šibenici. Následně si centr ve vápně našel Mario Premar, který z otočky minul branku Okříšek. Domácí v 60. minutě potáhli míč po pravé straně, Čech posunul přihrávku pod sebe, ale střela se domácím nepovedla. Hosté mohli odskočit v 70. minutě o dvě branky, ale hlavičku vysokého hostujícího hráče na poslední chvíli vytlačil Haza. Největší příležitost na vyrovnání měl na kopačce Svoboda, ke kterému se odrazil míč a měl před sebou téměř prázdnou bránu, jenže ke smůle Budějovic nastřelil pouze břevno. Okříšky se vypořádali i se závěrečným tlakem a z Budějovic si tak odváží plný počet bodů.



Ohlasy k zápasu


SK Moravské Budějovice B
Premar Mateo, hráč: Remíza by zápasu slušela, za výkon ve druhé půli jsme si bod určitě zasloužili."

SK Huhtamaki Okříšky B
Okříšky: V první půli se odehrávala vyrovnává bitva s tím, že do kabin odcházeli o gól strašnější hosté. Nejprve se ve 27.minutě prosadil uraženou střelou na zadní tyč Šinkovský a o 5 minut později bylo na okříšské straně ještě veseleji když Picmaus při samostatném nájezdu přeloboval brankáře. Nicméně od té doby hráči hostující Benfiky hráli druhé housle. Hned vzápětí ještě Nevolka fantasticky zakročil a střelecký pokus Svobody vytáhl na roh. Po jeho zahrání se již domácí radovali když snížil Řepa. Hosté již konec poločasu ukopali. Druhá půle byla zcela v režii Budějovic. Pouze díky Nevolkovi a střelecké impotenci domácích odvezli hosté všechny body.



Sestavy


SK Moravské Budějovice B
K. Haza [-] - J. Čech [-] , J. Tržil [-] (84. F. Boudný [-] ) , M. Řepa [-] (46. F. Nguyen [-] ) , O. Fedra [-] , K. Svoboda [-] , M. Premar [-] , R. Szabó [-] , J. Kodajek [-] , M. Premar [-] , O. Kvapil [-] (74. F. Haza [-] )

SK Huhtamaki Okříšky B
T. Nevolka [-] - T. Beneš [-] , T. Trnka [-] , M. Picmaus [-] (90. B. Neubert [-] ) , D. Šinkovský [-] (71. O. Dosedla [-] ) , J. Jeřábek [-] , V. Jůza [-] , F. Koreš [-] (83. J. Jůza [-] ) , M. Večeřa [-] , F. Teplan [-] , V. Němec [-]

ŽK: 20. R. Szabó - 37. D. Šinkovský , 50. T. Trnka , 59. M. Picmaus .
Hráči zápasu: M. Premar - M. Picmaus .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: VALA Vladimír - STEHLÍK Libor (N), PADĚRA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2023 12:39

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 19:01
Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf, Sponzor, Vedení klubu, Předseda klubu, Funkcionář - SK Slavice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 19:48

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 11:59

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 06:31
Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Tady očekávám výhru hostů.

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 17:20

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 14:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 10:35

Tip: výhra hostů