3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2023 14:30

13.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroměřice zdolaly doma Opatov


Branky


15

V sobotním zápase mezi týmy Jaroměřice a Opatov to vřelo od začátku do konce. Diváci byli svědky napínavých momentů a vzrušujících okamžiků na fotbalovém hřišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

První branku zápasu zaznamenal ve 12. minutě hráč Tomáš Kalay, který se trefil přesně do sítě soupeře a poslal tím svůj tým do vedení 1:0. Jaroměřice pokračovaly v tlaku a jejich snaha byla odměněna ve 26. minutě, kdy Lukáš Pekárek zvyšoval skóre na 2:0. Opatov se snažil odpovědět, ale obrana Jaroměřic byla na svém místě a nedovolila soupeři snížit náskok.

Domácí ještě skóre navýšili

Druhý poločas zápasu přinesl stejně intenzivní hru jako první část. Opatov se snažil o obrat, ale brankář Jaroměřic byl neoblomný a vychytal několik nebezpečných situací. V 77. minutě přišel další okamžik, který rozhodl o osudu zápasu. Hráč Anton Milchevych se prosadil a vstřelil třetí branku pro Jaroměřice, pečetění tak jejich vítězství 3:0. Celý zápas byl plný skvělých momentů, technických fines a bojovnosti obou týmů. Hráči na obou stranách ukázali skvělou formu a nasazení, což udělalo z tohoto zápasu opravdovou podívanou pro všechny fotbalové fanoušky.Tento zápas ukázal, že fotbal je opravdu nepředvídatelný sport, kde se může změnit průběh zápasu. Pro fanoušky obou týmů to byl den plný emocí a vášní. Zápas mezi Jaroměřicemi a Opatovem ukázal, proč je fotbal tak oblíbený po celém světě - kvůli neustálému napětí, vzrušení a nečekaným zvratům. Tento zápas jistě zanechal nezapomenutelný dojem na všechny, kteří měli možnost ho sledovat.



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměřice nad Rokytnou
Hambálek Tomáš, hráč: V prvním poločase jsme mohli několikrát skorovat, ale to se nám nepodařilo. Soouper zlobil že standardních situací. V druhém poločase pečetí výhruna 3:0 gólem z půlky Milchevych.




Sestavy


FK Jaroměřice nad Rokytnou
M. Kašparides [-] - J. Procházka [-] (61. O. Badawi [-] ) - L. Pekárek [-] (88. J. Machovec [-] ) , A. Milchevych [-] , T. Kalay [-] , T. Přibyl [-] , M. Doležal [-] , J. Stejskal [-] (78. Z. Nykrmajer [-] ) , V. Aujezdský [-] , J. Urbánek [-] (46. P. Hadraba [-] ) , T. Hambálek [-]

FK Opatov
R. Kšír [-] - F. Šinkovský [-] , L. Zbožínek [-] , P. Jirka [-] (80. M. Kravka [-] ) , R. Pokorný [-] (80. A. Konečný [-] ) , J. Plaček [-] (46. S. Wasserbauer [-] ) , M. Malík [-] , A. Švaříček [-] , J. Horáček [-] (46. J. Tekal [-] ) , M. Kšír [-] , M. Řezáč [-]

Hráči zápasu: T. Kalay .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: SARKÁNY Martin - KONFRŠT Marek (N), SPURNÝ Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2023 12:39

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 19:01
Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf, Sponzor, Vedení klubu, Předseda klubu, Funkcionář - SK Slavice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 19:48

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 11:59

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 06:31
Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: remíza

Tady se budou body dělit.

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 17:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 14:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 10:35

Tip: výhra hostů