Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2023 14:30

12.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opatov doma jasně přehrál nováčka z Litohoře


Branky


14

Ve vysoce napínavém zápase mezi Opatovem a Litohoří domácí tým ukázal svou sílu a přesvědčivě zvítězil 5:1. Už v prvním poločase se Opatov ujal vedení 2:0 a svůj náskok dokázal v druhém poločase ještě navýšit. Skvělá hra a vynikající výkony hráčů z Opatova přinesly týmu zasloužené vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

Zápas začal za velmi větrného počasí. Domácí borci z Opatova vlétli do utkání s velkou chutí a touhou získat 3 body. Ihned od začátku utkání začali diktovat tempo hry a v 7 minutě byly odměněni pokutovým kopem který proměnil domácí kapitán Mirek Kšír. Ihned po rozehrávce hostujích borců získali balón na své kopačky opět domácí a vrhli se do útoku a byly opět neomylní kdy svou šanci proměnil Ludvík Zbožínek. 8 minuta: 2:0. Poté se hra vyrovnala domácí začali nakopávat balony stejně tak hosté což nevedlo k žádné pořádné šanci ani na jedné straně. Tak se šlo do kabin za stavu 2:0 pro domácí.

Domácí ještě skóre navýšili

Tak jak Opatov vstoupil do zápasu v první půli vstoupil stejně do půle druhé. Uklidnili hru balón dali na zem a rázem to bylo 4:0 kdy v 47 minutě a 49 minutě vstřelil dva góly domácí šutér Petr Jirka. Borci z Litohoře i přes veškerou snahu byly bezzubý a k pořádně šanci ne a ne se dostat. Za to domácí Opatov hrál v klidu  a snažil se i skóre navýšit leč v několika tutovkách zmařil šanci domácím borcům odmaváný offside. V 78 minutě se snažil prodrat k hatricku domácí Petr Jirka ale nepodařilo se mu. To však nemuselo vadit protože volný míč do sítě uklidil Adam Švaříček. Hosté přece jen nabídli Petru Jirkovy zkompletovat hatrick když v pokutovém území zahráli rukou a domácím se naskytla druhá penalta v zápase. Domácí kapitán Mirek Kšír sportovně přenechal penaltu Petru Jirkovi aby mohl zkompletovat hatrick ten ale s penaltou naložil prachbídně a nechal vyniknout hostujícího gólmana Zdeńka Kapinuse. Litohoř se snažila alespoń o čestný zásah což se jim povedlo v 89 minutě zásluhou Ondřeje Kostky. 



Ohlasy k zápasu


FK Opatov
Wassebauer Silvester, trenér a hráč: Do zápasu jsme vstoupili velice aktivně a zaslouženě jsme brzy vedli. Bohužel jsme poté přestali úplně hrát a nechali soupeře se nadechnout. Jsem rád že kluci v druhém poločase uklidnili hru dali balón na zem a brzy se dostavil výsledek. Zasloužená výhra.




Sestavy


FK Opatov
R. Kšír [-] - F. Šinkovský [-] , L. Zbožínek [-] , P. Jirka [-] , R. Pokorný [-] , J. Plaček [-] (76. M. Kravka [-] ) , M. Malík [-] , A. Švaříček [-] , J. Horáček [-] , M. Kšír [-] , M. Řezáč [-]

TJ Litohoř
Z. Kapinus [-] - V. Polický [-] (46. M. Šafrata [-] ) , D. Puchnar [-] , L. Dolanský [-] , J. Okoš [-] , J. Pintér [-] , P. Obrdlík [-] , R. Finda [-] , L. Coufal [-] , O. Kostka [-] , P. Šindelář [-]

ŽK: 20. F. Šinkovský - 54. L. Dolanský , 74. J. Pintér .
Hráči zápasu: P. Jirka .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: CHYTKA Šimon - DOLANSKÝ Ladislav (N), FORTELNÝ Jaromír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2023 09:32

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 19:51

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 19:02

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 06:33
Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Domácí body nutně potřebují, proto těsně zvítězí.

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 18:46

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 06:58

Tip: remíza