3:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 15:00

10.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studenec vybojoval důležitou výhru proti Moravským Budějovicím B


Branky


18

Ve zápase mezi Studencem a Moravskými Budějovicemi B nedal Studenec soupeři šanci. V prvním poločase se třikrát trefil do sítě soupeře, což jim zajistilo vedení 3:0. Moravské Budějovice B se snažily odpovědět, ale nebyly schopny snížit náskok Studence, který si udržel svou výhodu až do konce zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí třikrát udeřili

Boj o konec tabulky začali lépe domácí. Ve 3. minutě Mrňa Michal téměř z poloviny hřiště vystřelil na soupeřovu bránu, využil vyběhnutého brankáře, přeloboval ho a tím otevřel skóre na 1:0. V dalších minutách převzali iniciativu hry hosté. Jejich průnik v 7. minutě po pravé straně ale  domácí brankař Chalupa vychytal. V 15. minutě Strnad zahrával rohový kop. Balón se k němu vrátil zpátky, znovu odcentroval a trefil bránu -2:0. 39. minuta a Strnadův dlouhý centr na Matějku Libora a ten obstřelil brankáře Hazu a domácí vedli 3:0. Ve 42. minutě hosté nastřelili pouze břevno.Domácí tak po skvělém prvním poločase měl našlápnuto k důležité výhře.  

Ve druhém poločase již branka nepadla

V druhém poločase se hra přelévala ze strany na stranu. Na obou stranách bylo několik šancí, ale skóre se již nezměnilo. V zápase mezi týmy Studenec a Moravské Budějovice B rozhodli domácí hráči o své výhře již v prvním poločase, kdy se jim podařilo získat třígólový náskok. Jejich skvělý výkon a efektivní útoky nedali šanci soupeřům, kteří se snažili držet krok, ale nestačili na pevně bránící se domácí tým. Studenec tak zápas zakončil s výsledkem 3:0 a zaslouženě slavil vítězství před svými fanoušky.



Sestavy


TJ Sokol Studenec
A. Chalupa [-] - J. Melkes [-] , M. Mrňa [-] , J. Nováček [-] , M. Dufek [-] , R. Kryštof [-] (61. F. Komárek [-] ) , J. Strnad [-] , V. Kučerňák [-] (55. F. Hájek [-] ) , R. Turoň [-] (46. L. Matějek [-] ) , P. Matějek [-] (46. K. Mrňa [-] ) , L. Matějek [-] (81. J. Čonka [-] )

SK Moravské Budějovice B
K. Haza [-] - F. Nguyen [-] (78. F. Boudný [-] ) , J. Liška [-] (85. L. Jenerál [-] ) , O. Fedra [-] , J. Tržil [-] , M. Premar [-] , J. Kodajek [-] , D. Kovács [-] (66. F. Haza [-] ) , M. Premar [-] , P. Benda [-] , O. Kvapil [-]

ŽK: 25. V. Kučerňák - 25. M. Premar .
Hráči zápasu: J. Strnad .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PINTÉR Štefan - TUROŇ Rudolf, ROUSEK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Zápas dvou posledních týmů, ve kterém zvítězí domácí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích