A. Mrkva 60.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 15:00

9.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O výhře Radotic nad Opatovem rozhodla jediná branka


Branky


60. A. Mrkva
14

V utkání mezi Radoticemi a Opatovem, které skončilo vítězstvím 1:0 pro tým Radotic, bylo napínavé a vyrovnané první poločas, ve kterém se žádný z týmů nedokázal prosadit. Druhá půle přinesla dramatické okamžiky, když se Radotice podařilo skórovat jediný gól zápasu, čímž získaly důležité tři body. Opatov se sice snažil odpovědět, ale jejich snahy nebyly úspěšné. Radotice tak slavily těsné vítězství a ukázaly svou sílu a odhodlání na hřišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

V důležitém fotbalovém zápase mezi týmy Radotice a Opatov se oba týmy statečně snažily překonat obrany soupeřů. První poločas byl plný očekávání a vzrušení, ale žádný ze střelců se nedokázal prosadit do sítě protivníka. Oba brankáři, jak domácí Pavel Křivan, tak hostující golman Radek Kšír, předváděli skvělé výkony, čímž udržovali svá mužstva nad vodou.

Domácí rozhodli ve druhé půli

Vstup do druhého poločasu přinesl více akce na obou stranách hřiště. Hráči se snažili najít mezery v obranách a vytvořit si šance, ale stále chyběla ta klíčová finální přesnost. Fanoušci byli napjatí a podporovali své týmy hlasitými povzbuzovacími pokřiky, což vytvářelo skvělou atmosféru na stadionu.Odměna za trpělivost přišla v 60. minutě, kdy se Adam Mrkva z týmu Radotice prosadil a rozhodl tímto gólem o vítězství pro svůj tým. Skvělý útok a ještě lepší zakončení znamenalo, že domácí tým vedl 1:0. Tento gól dal Radoticím potřebný impuls a posílil jejich sebevědomí. Po vedoucím gólu se Opatov snažil vrátit do hry, ale domácí brankář Pavel Křivan byl nezlomný. S vynikajícími zákroky udržoval své čisté konto a pomohl svému týmu udržet vedení až do konce zápasu. Jeho bezchybná forma a klidná reakce na střely soupeře byly klíčovými faktory pro úspěch Radotic. Po zápase byli hráči Radotic slaveni jako hrdinové. Jejich tvrdá práce, odhodlání a skvělý týmový duch byly klíčovými prvky tohoto vítězství. Pro fanoušky to byl nezapomenutelný zážitek sledovat tak napínavý fotbalový zápas, který nabídl vzrušující momenty a radost ze vítězství. A tak skončil tento zápas s výsledkem Radotice 1, Opatov 0, a domácí hráči i fanoušci slavili zasloužené vítězství a skvělý výkon svého týmu.



Ohlasy k zápasu



FK Opatov
Wassebauer Silvester, trenér a hràč: Zápas nám opět nevyšel podle našich představ. Na co jsme sáhli to se nám nepovedlo. Soupeř byl na konci zápasu šťastnější. Narozdíl od nás alespoň jeden gól do naší sítě dotlačil. Toto utkání moc fotbalovosti nepobralo. Musíme zabrat v dalších utkáních a konečně urvat nějaké body.



Sestavy


TJ Družstevník Radotice
P. Křivan [-] - J. Tengeri [-] (81. V. Bláha [-] ) , M. Jeleček [-] , L. Janda [-] (44. M. Komenda [-] ) , M. Tobolka [-] , V. Vyhnálek [-] , M. Habich [-] , A. Mrkva [-] (88. M. Tobolka [-] ) , M. Kincl [-] (46. T. Kincl [-] ) , L. Sevelda [-] , P. Tobolka [-] (88. M. Sevelda [-] )

FK Opatov
R. Kšír [-] - R. Pokorný [-] , F. Šinkovský [-] , L. Zbožínek [-] , M. Řezáč [-] , R. Novotný [-] (75. V. Eliáš [-] ) , M. Malík [-] , M. Ježek [-] , A. Švaříček [-] , M. Kšír [-] (46. J. Plaček [-] ) , J. Tekal [-] (61. J. Horáček [-] )

ŽK: 55. M. Habich , 80. A. Mrkva - 83. M. Ježek , 85. M. Řezáč .
Hráči zápasu: P. Křivan .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: VÁCLAVEK Jan - NEVĚČNÝ Jan (N), SPURNÝ Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: remíza

Tady to skončí opět remízou.

Tip: výhra hostů