Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 15:00

9.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí Koněšín odjel z Moravských Budějovic B s plným počtem bodů


Branky


14

V zápase mezi týmy Moravské Budějovice B a Koněšín se Koněšín chopil vedení v prvním poločase, když vstřelil první branku. Moravské Budějovice B se snažily odpovědět ve druhé půli, ale Koněšín si udržel náskok a vstřelil další tři branky. Zápas skončil vítězstvím týmu Koněšín 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení

K vidění dnes bylo poměrně vyrovnané utkání v souboji posledního s prvním týmem tabulky. V 19. minutě se hostující mužstvo dostalo do vedení, kdy pasem za obranu ze středu hřiště přeloboval vyběhnutého brankáře Doležal - 0:1. Domácím se sice podařilo vstřelit branku, jenže ta po přihrávce do ofsajdového postavení nebyla uznána. Obě mužstva střílela nepřesně mimo branku, hostující mužstvo mohlo skóre navýšit po slibném přímém kopu téměř z hranice velkého vápna. Střela Šibůrka však mířila doprostřed brány a tu domácí Haza vyškrábl nad břevno. Na druhé straně střelu Kodajka na zadní tyč vyrazil Macháček mimo tři tyče

Hosté si výhru pohlídali

Po změně stran se na středu hřiště ujal míče Doležal, prokličkoval mezi obránci a podruhé zamířil do sítě - 0:2. V 66. minutě milimetrovým centrem našel Horecký Kodajka, který umístěnou střelu k tyči snížil na 1:2. Koněšín ihned odpověděl další brankou, když zahrával přímý kop. Nepovedený centr se nepodařilo domácím odkopnout a pohotový Herálecký napálil míč za záda Hazy - 1:3. Budějovická Benfika se však nevzdala, naopak tlak zvýšila a hostující zatlačila do vlastního vápna. Přímý kop od rohového praporku v 76. minutě nacentroval Kodajek přesně na Maria Premara, který hlavičkou snížil na 2:3. Domácí cítili, že možná sahají po bodu a vytvářeli si slibné příležitosti. Jenže v 83. minutě, na opačné straně, napřáhl Dvořák z velké dálky, domácí Haza míč neudržel v rukách a ten skončil, nešťastně pro Budějovice, v síti. Hostující si tak mohli ulevit. V 88. minutě měl alespoň snížení na kopačkách domácí Jenerál, ovšem zamířil pouze do břevna.



Ohlasy k zápasu


SK Moravské Budějovice B
Premar Mateo, hráč: Nad očekávání jsme sehráli poměrně vyrovnané utkání, ve druhém poločase jsme zatlačili soupeře a utkání zdramatizovali dvěma brankami. Cítili jsme, že saháme po bodu, ale smolně obdržená branka definitivně rozhodla o vítězi. Klukům děkuji za výkon, soupeři gratuluji ke třem bodům.

TJ Koněšín
Dvořák Štěpán, hráč: Dneska to byl pro nás hodně těžký zápas. S tímto předvedeným výkonem od Budějovic se divím, že letos ještě nevyhráli. Je na místě abych je pochválil, od nich slušný výkon. My jsme se malinko střelecky trápili a ke konci zápasu asi zbytečné drama.



Sestavy


SK Moravské Budějovice B
K. Haza [-] - F. Nguyen [-] (68. J. Tržil [-] ) , J. Liška [-] (74. O. Haza [-] ) , K. Svoboda [-] (86. L. Jenerál [-] ) , O. Fedra [-] , M. Premar [-] (86. F. Haza [-] ) , J. Kodajek [-] , J. Horecký [-] , M. Premar [-] , R. Szabó [-] , O. Kvapil [-] (46. D. Kovács [-] )

TJ Koněšín
M. Macháček [-] - L. Lazárek [-] (70. J. Svoboda [-] ) , Š. Dvořák [-] , T. Dokulil [-] (87. S. Horký [-] ) , M. Konečný [-] , O. Šibůrek [-] , D. Doležal [-] , M. Pokorný [-] , R. Badura [-] , P. Zahradníček [-] , J. Heralecký [-]

Hráči zápasu: D. Doležal .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: SARKÁNY Martin - KYZLINK Tomáš (N), MUSIL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Koněšín je lídr tabulky a připíše si 3 body za vítězství.

Tip: výhra domácích