1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 10:15

9.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litohoř se rozešla doma smírně s Dukovany B


Branky


14

Ve vyrovnaném zápase mezi Litohoří a Dukovany B padly dva branky, přičemž Litohoř vedla 1:0 po prvním poločase. Oba týmy ukázaly svou sílu a nakonec se utkání skončilo remízou 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení

Domácí nastoupili do utkání aktivně a již v 10. minutě se ujali vedení po individuální akci Kosmáka, který přehodil hostujícího brankáře -1:0. První půle byla vyrovnaná a ve 40. minutě spálil tutovku domácí Černý jenž ve vyložené šanci přestřelil.Ve 44. minutě šel sám na golmana opět Černý, ale hostující fantom v brance jej vychytal a tak první poločas skončil pouze 1:0 pro domácí.

Hosté dokázali vyrovnat

Na začátku druhé půle zahrozili hosté z přímého kopu ale domácí Kapinus výbornou střelu na dvakrát zneškodnil. Poté šli domácí díky Černému opět třikrát sami na branku ale ani jednou neskoroval. A
tak přišel trest, kdy hosté z ojedinělé akce v 66 minutě vyrovnali na 1:1. Domácí mohli o svém vítězství rozhodnout v 85. minutě, kdy míč zatáhl do vápna Krejča, který poslal míč před prázdnou branku, ale ani tuto šanci tři domácí fotbalisté nedokázali proměnit a tak se body v Litohoři dělili. Po zápase byla patrná úleva i spokojenost na obou stranách. Litohoř mohla být hrdá na svůj silný výkon v prvním poločase a Dukovany B na svou schopnost vrátit se do zápasu a vyrovnat. Oba týmy si odnesly důležité zkušenosti a nyní budou pracovat na svých silných stránkách a zlepšovat své slabiny, aby byly připraveny na následující výzvy v soutěži. Tato remíza slouží jako připomínka, že ve světě fotbalu může být každý zápas nepředvídatelný a že každý tým má šanci ukázat svůj talent a odhodlání, ať už je situace jakákoli.



Ohlasy k zápasu


TJ Litohoř
Šafrata Marek, trenér: Bohužel nedokážeme proměnit i ty nejvyloženější šance a tak nemůžeme pomýšlet na body. Dnes jsme opět ztratili. Soupeř může být s bodem spokojen.




Sestavy


TJ Litohoř
Z. Kapinus [-] - P. Obrdlík [-] , T. Krejča [-] , V. Polický [-] (86. J. Klíma [-] ) , R. Finda [-] , J. Okoš [-] , D. Černý [-] , O. Kostka [-] , P. Šindelář [-] , T. Kosmák [-] (59. D. Raab [-] ) , M. Šafrata [-]

SFK Dukovany 2001 B
L. Pelán [-] - P. Jelínek [-] , S. Procházka [-] (91. D. Havlát [-] ) , O. Horák [-] , T. Juřík [-] , P. Pislcajt [-] , P. Jílek [-] , J. Jakub [-] , L. Traxler [-] (28. T. Soukup [-] ) , M. Doskočil [-] , J. Nahodil [-]

ŽK: 57. O. Kostka , 83. T. Krejča - 52. J. Nahodil , 75. M. Doskočil , 92. T. Juřík .
Hráči zápasu: P. Šindelář - O. Horák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Nováček Ivo - DOLANSKÝ Ladislav (N), KOŠÁK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: remíza

Toto utkání skončí dělbou bodů.

Tip: výhra hostů