1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 15:00

9.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FŠ Třebíč B zvítězilla v souboji dvou rezervních týmů v Rapoticích o jeden gól


Branky


14

Ve vyrovnaném zápase mezi Rapoticemi B a FŠ Třebíč B se hosté ujali vedení 2:0. Oba týmy podávaly silný výkon, ale nakonec dokázala FŠ Třebíč B udržet svůj náskok a získat důležité tři body v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

První poločas zápasu probíhal vyrovnaně, ani jeden z týmů nedokázal překonat obranu soupeře a dostat se do vedení. Hráči na obou stranách se snažili nalézt mezery v obranných řadách, ale brankáři byli na svém místě a odolávali všem pokusům o skórování.

Hosté rozhodli o své výhře ve druhé půli

Druhá půle zápasu začala velkou aktivitou ze strany týmu FŠ Třebíč B. Ve 52. minutě se podařilo Pavlu Saitlovi vstřelit první branku zápasu, čímž poslal svůj tým do vedení 1:0. Tento okamžik povzbudil hráče FŠ Třebíč B, kteří začali hrát ještě agresivněji a snažili se utéct soupeři na nedostřel. V 57. minutě přišel další rána pro tým Rapotice B, když Jiří Eliáš zvýšil vedení na 2:0. To bylo pro tým Rapotice B tvrdým ranou, ale hráči neztráceli naději a pokračovali v útoku. Jejich snaha byla odměněna v 67. minutě, kdy Michal Matoušek snížil na 1:2. To vyburcovalo fanoušky Rapotic a hráče týmu, kteří se snažili vyrovnat skóre alespoň na remízu.Závěrečné minuty zápasu byly plné napětí. Rapotice B se snažily o vyrovnání, ale hráči FŠ Třebíč B se bránili svými silami. Nakonec se podařilo týmu FŠ Třebíč B udržet své vedení a získat cenné vítězství 2:1. Tento zápas ukázal, že fotbal je nejen o dovednostech a taktice, ale také o odhodlání a síle vůle hráčů. Oba týmy předvedly skvělý výkon, což z něj udělalo nezapomenutelný zážitek pro všechny přítomné. Snad se budeme moci dočkat dalšího vzrušujícího střetnutí těchto talentovaných týmů v budoucnosti.



Sestavy


FC Rapotice B
A. Krčma [-] - P. Slaný [-] , M. Matoušek [-] , L. Konárek [-] , M. Laš [-] , M. Dobeš [-] , J. Karmazín [-] , M. Laš [-] , M. Šmarda [-] , A. Chatrný [-] , D. Slaný [-] (68. T. Laš [-] )

SK Fotbalová škola Třebíč B
T. Pospíchal [-] - O. Kühweg [-] , P. Saitl [-] , M. Lokaj [-] , V. Kopuletý [-] - R. Fišer [-] , F. Tomek [-] , J. Eliáš [-] , R. Havelka [-] , T. Krajčo [-] (66. D. Kudrna [-] ) - L. Raitmajer [-]

ŽK: 24. M. Laš .
Hráči zápasu: M. Matoušek - P. Saitl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MACEK Ivo - LAŠ Milan (N), ŠVARC Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Favoritem utkání jsou hosté a zvítězí.

Tip: výhra domácích