Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 10:15

7.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fantastický obrat Koněšína po skvělém druhém poločase


14

V zápase mezi Litohoří a Koněšínem skončilo skóre 2:5 ve prospěch Koněšína. Litohoř vedl v poločase 2:0, ale Koněšín dokázal otočit výsledek a zvítězit 5:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

Před pěknou diváckou návštěvou domácí začali velmi dobře, již v 6. min po hezké akci otevřel skore
Kostka a bylo to 1-0 pro domácí.V 8. minutě měl domácí Černý velkou šanci , ale střílel těsně vedle,jako vzápětí Kosmák.Ve 12. minutě šel domácí Kosmák sám na golmana hostí ale trefil pouze tyč. Po 15 minutách to mohlo být pohodových 5-0 pro domácí ale v koncovce se střelecky trápí.Hosté měli první příležitost ve 30 min,kdy po domácím nedorozumnění v obraně šel sám na domácího brankáře Čermák ale lobem trefil jen břevno domácí branky. O pět minut později měl tutovku opět Čermák ale domácího golmana ani na dvakrát nepřekonal.Ve 40. minutě po rychlém brejku domácích zatáhl míč po pravé straně Kosmák a zpětnou nahrávkou našel na vápně Krejču a ten nekompromisně zavěsil 2-0 pro domácí.

Hosté rozhodli o své výhře ve druhé půli po skvělém obratu

Ve druhém poločase domácí začali dělat obrovské chyby a hostující tlak pomali ale jistě sílil.V 60. min hosté zahrávali za velkým vápnem přímý kop a Doležal parádní nechytatelnou střelou snížil na 1-2. O 4 minuty později šel sám Čermák na domácí branku a domácímu golmanovi nedal šanci ,s přehledem vyrovnal na 2-2.Domácí zmar ve druhém poločase potvrdil ve vedoucí gol v 80. minutě hostující Nováček. Hosté pak ještě přidali další dvě branky a po perfekním výkonu ve druhém poločase zaslouženě zvítězili.



Ohlasy k zápasu


TJ Litohoř
Šafrata Marek, trenér: V prvním poločase jsem byl s naším výkonem spokojený. Myslím, že jsme hosty zaskočili. Bohužel fotbal se hraje na dva poločasy a ten druhý jsme absolutně nezvládli, náš výpadek je nepochopitelný. Hosté nás ve druhém poločase přejeli,ani jsme neměli žádnou brankovou příležitost.

TJ Koněšín
Dvořák Štěpán, hráč: Utekl nám začátek zápasu a tak jsme po poločase prohrávali 2:0. Klobouk dolů jak se kluci postavili k druhému poločasu. Nastoupil tým jako vyměněný a po zásluze bereme 3 body.



Sestavy


TJ Litohoř
Z. Kapinus [-] - R. Finda [-] (80. V. Polický [-] ) , O. Kostka [-] , L. Dolanský [-] , P. Szabó [-] , D. Černý [-] , T. Krejča [-] , P. Šindelář [-] , D. Puchnar [-] , T. Kosmák [-] , P. Obrdlík [-]

TJ Koněšín
M. Macháček [-] - P. Čermák [-] (59. J. Svoboda [-] ) , S. Horký [-] , L. Lazárek [-] , K. Nováček [-] , D. Doležal [-] , M. Konečný [-] , R. Badura [-] , O. Šibůrek [-] , P. Zahradníček [-] , J. Heralecký [-]

ŽK: 9. T. Kosmák , 50. L. Dolanský - 18. P. Zahradníček , 55. K. Nováček . ČK: 85. L. Dolanský .
Hráči zápasu: T. Krejča - P. Čermák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PEŘINKA Jiří - ŠAFRATA Marek (N), DOLANSKÝ Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Vyrovnané utkání. Přesto věřím domácím.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf, Sponzor, Vedení klubu, Předseda klubu, Funkcionář - SK Slavice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích