3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 15:30

7.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky B doma jasně přehrály Radotice, které v závěru zápasu dohrávaly v deseti


Branky


14

Okříšky B triumfovaly nad Radoticemi v napínavém fotbalovém zápase s výsledkem 3:0. Skvělý výkon domácího týmu v prvním poločase, podpořený pevnou defenzivou, rozhodl o vítězství. Okříšky B tak získaly cenné body a potěšily své fanoušky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

Fotbalový zápas mezi týmy Okříšky B a Radotice nechal diváky v napětí až do posledního hvizdu rozhodčího.  Již od úvodního hvizdu bylo ale patrné kdo bude na hřišti pánem. V 6.minutě dostal dostatek času na velkém vápně Popelář a balón uklidil přesně k tyči. Zanedlouho Molák obstřelil Tobolku v hostující brance a domácí vedli o 2 branky. 

 

 

Domácí ještě skóre navýšili

Další gól padl až po změně stran a postaral se o něj I.Večeřa přímo z rohového kopu. V závěru byl ještě vyloučený hostující Kincl, který před vápnem zatáhl za záchranou brzdu a nepustil do samostatného nájezdu I.Večeřu. Domácí mohou klasicky litovat spousty nevyužitých šancí, ale to je již klasika na kterou jsme ve většině zápasů zvyklí. V utkání se objevilo na straně domácích několik dorostenců, kteří měli za sebou vítězné dopolední utkání.  Po posledním hvizdu rozhodčího mohli hráči Okříšek B slavit zaslouženou výhru 3:0. Tento výsledek jim přinesl důležité body a zvýšil jejich sebevědomí pro další zápasy v soutěži.Tým Radotic může ze zápasu vyvodit několik poučení a pracovat na svých slabších stránkách, aby se v dalších utkáních prezentovali v lepším světle.Celkově byl zápas mezi Okříšky B a Radoticemi plný napětí a sportovního ducha. Gratulujeme týmu Okříšky B k vítězství a těšíme se na další fotbalové bitvy na hřišti.

 



Ohlasy k zápasu


SK Huhtamaki Okříšky B
Teplan Filip, hráč: I když jsem měl v nohách dopolední zápas dorostu, hrálo sei dobře a jsem rád za další minuty v mužské kategorii. Odbránili jsme to s klukama dobře a soupeře za celý zápas k ničemu nepustili. Myslím že odměna v podobě limonády bude zasloužená.




Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky B
T. Nevolka [-] - M. Veleba [-] (75. M. Vrzal [-] ) , F. Teplan [-] , T. Beneš [-] , J. Bulant [-] (86. V. Jůza [-] ) , D. Šinkovský [-] , M. Večeřa [-] , J. Popelář [-] , J. Jůza [-] (69. R. Dokulil [-] ) , I. Večeřa [-] , P. Molák [-]

TJ Družstevník Radotice
M. Tobolka [-] - M. Jeleček [-] , L. Janda [-] , V. Bláha [-] , V. Vyhnálek [-] , M. Habich [-] , D. Kincl [-] , M. Kincl [-] , L. Sevelda [-] (73. M. Tobolka [-] ) , P. Tobolka [-] (23. M. Sevelda [-] ) , M. Komenda [-]

ŽK: 56. D. Kincl . ČK: 86. D. Kincl .
Hráči zápasu: T. Nevolka .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: FRANC Miloš - RAMBOUSEK Stanislav, NEVĚČNÝ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Zápas dvou týmů že středu tabulky, ve kterém zvítězí domácí.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf, Sponzor, Vedení klubu, Předseda klubu, Funkcionář - SK Slavice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích