4:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radotice doma přehrály Moravské Budějovice B


Branky


13

V nedělním fotbalovém utkání mezi týmy Radotice a Moravské Budějovice B se Radotice výrazně prosadily a zvítězily v poměru 4:1. Toto klíčové vítězství jim poskytlo nejenom tři body, ale také vzácnou příležitost upevnit svou pozici v lize.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí třikrát udeřili

Utkání začalo velmi nadějně pro domácí tým, který se dostal do vedení v 30. minutě zásluhou Martina Habicha, který se dokázal prosadit před brankářem soupeře. Tato branka znamenala pro Radotice skvělý start a poskytla jim vedení 1:0.

Následující minuty byly pro Radotice ještě úspěšnější, když Martin Sevelda v 35. minutě zvýšil vedení na 2:0. Domácí tým pokračoval v útoku a o čtyři minuty později, v 39. minutě, se Adam Mrkva dostal mezi střelce a přidal třetí branku pro Radotice. Tříbrankový náskok v prvním poločase byl jasným výsledkem efektivního výkonu domácího týmu.

Domácí si výhru pohlídali

Moravské Budějovice B se snažily snížit náskok soupeře a v 81. minutě se jim to podařilo díky brance Josefa Povolného, který využil nedorozumění v obraně Radotic. Skóre se snížilo na 3:1, což nabudilo hosty k pokusu o dramatický obrat.Nicméně, Radotice nechtěly své vedení nechat ničím ohrozit a v 83. minutě definitivně rozhodly o výsledku. Michal Tobolka se dostal do šance a svou trefou zajistil svému týmu vítězství 4:1. Domácí fanoušci byli nadšení a hráči Radotic si odnesli zasloužený triumf. Toto utkání bylo příkladem úspěšného výkonu týmu Radotice, který dokázal využít svých šancí a udržet pevnou obranu. Zároveň to ukázalo, že fotbal je nepředvídatelný a že i při zdánlivém vedení se může hra otočit. Radotice se však chopily iniciativy a zajistily si vítězství, které jim pomůže ve snaze dosáhnout lepšího umístění v lize.



Ohlasy k zápasu



SK Moravské Budějovice B
Fanoušek: V prvním poločase jsme nabraly zbytečně vysoké manko, které se nám nepodařilo už smazat. Domácí si výhru zcela s přehledem pohlídaly. Doufáme, že v příštím kole již zabodujeme.



Sestavy


TJ Družstevník Radotice
P. Křivan [-] - R. Sevelda [-] (85. M. Tobolka [-] ) , M. Tobolka [-] , L. Janda [-] , V. Vyhnálek [-] (46. M. Komenda [-] ) , M. Habich [-] , A. Mrkva [-] (85. M. Sevelda [-] ) , M. Jeleček [-] , L. Sevelda [-] , P. Tobolka [-] , J. Tengeri [-] (77. M. Kincl [-] )

SK Moravské Budějovice B
K. Haza [-] - J. Povolný [-] , P. Slabý [-] , J. Liška [-] , M. Řepa [-] , M. Premar [-] , J. Kodajek [-] , O. Kvapil [-] (75. J. Chrásta [-] ) , M. Premar [-] , R. Szabó [-] , F. Haza [-]

ŽK: 40. R. Sevelda - 27. J. Kodajek , 32. J. Povolný , 40. R. Szabó .
Hráči zápasu: M. Tobolka - M. Řepa .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: VÁCLAVEK Jan - NEVĚČNÝ Jan (N), LIŠKA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Moravské Budějovice B mají velmi mladý kádr a body si nepřivezou ani z Radotic.

Tip: výhra hostů