Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 16:00

5.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebkovice B si pohrály s Radoticemi jako kočky s myší


Branky


14

Fotbalisté Šebkovic B zcela jasně přehráli Radotice, které utekly těsně dvouciferné porážce

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o tři góly lepší

Ve vzrušujícím fotbalovém utkání mezi týmy Šebkovice B a Radotice se tým Šebkovice B radoval z výrazné výhry 9:0. Zápas probíhal na hřišti týmu Šebkovice B, a už od prvního hvizdu rozhodčího bylo jasné, že domácí tým si přišel pro tři body.

Domácí vstoupili do utkání aktivně a už v 8. minutě se prosadil přímo od rohového praporku Sninčák. Už v 16. minutě bylo pro domácí ještě veseleji, když z hranice vápna vypálil Volf a překonal hostujícího brankáře 2:0. Poté domácí trochu polevili a ke slovu se dostali hosté, ale jejich pokusy zpoza vápna pochytal Brada. Ve 34. minutě domácí zvýšili na 3:0 po akci Volf-Holčapek-Hobza. Minutu před koncem 1. půle podnikl útočný výpad Uhlíř, který našel ve vápně Sninčáka a ten propálil hostujícího brankáře 4:0.

 

Domácí se po pauze ještě víc rozstříleli

Druhý poločas začal tak, jak první skončil. Už ve 46. minutě našel Sninčák před prázdnou bránou Holčapka, který zvýšil na 5:0. Poté v rozmezí 2 minut vymetli šibenice Přibil a Svoboda a bylo definitivně po zápase. Do konce zápasu už se hrálo jen na jednu branku a domácím se povedlo navýšit skore na konečných 9:0.Tento zápas byl skvělým příkladem toho, jak fotbal může být vzrušujícím sportem, a tým Šebkovice B se může těšit na další úspěšné zápasy v této sezóně. Týmu Radotice přejeme hodně štěstí do dalších utkání, kde se pokusí vybojovat lepší výsledek.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Šebkovice B
Fanoušek Šebkovic: Domácí vstoupili do utkání aktivně a už v 8. minutě se prosadil přímo od rohového praporku Sninčák. Druhý poločas začal tak, jak první skončil, jasnou převahou domácích.




Sestavy


TJ Sokol Šebkovice B
F. Brada [-] - J. Hobza [-] (46. V. Přibil [-] ) , P. Kotačka [-] (46. J. Krejča [-] ) , D. Volf [-] , T. Bílek [-] (59. M. Kotačka [-] ) , P. Sninčák [-] , R. Svoboda [-] , M. Uhlíř [-] , J. Fejta [-] , S. Zikmund [-] , J. Holčapek [-]

TJ Družstevník Radotice
M. Fuchs [-] - J. Tengeri [-] (72. M. Tobolka [-] ) , T. Kincl [-] (72. J. Nevěčný [-] ) , M. Jeleček [-] , L. Janda [-] , M. Tobolka [-] , V. Bláha [-] , A. Mrkva [-] , L. Sevelda [-] , P. Tobolka [-] , M. Komenda [-]

ŽK: 36. M. Jeleček , 60. M. Tobolka .
Hráči zápasu: P. Sninčák .
Počet diváků: 73. Rozhodčí: ROHONY Filip - KRATOCHVÍL Jakub, ROUPEC Tobiáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: remíza

Tady se budou body dělit. Remíza.

Tip: výhra domácích