2:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opatov doma nestačil na FŠ Třebíč


Branky


12

FŠ Třebíč B dokázala napravit reputaci z prvního prohraného zápasu, když zvítězila na půdě Opatova 4:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Utkání začalo výborné pro domácí borce kteří se hned ve 3 minutě prosadili. 1:0 Petr Jirka . Poté se hrál zápas nahoru dolů kdy domácí Opatov i hostují Fotbalová škola Třebíč si vytvořili slibné šance ale gólmani se zaskvěli a žádný z balónu za své záda nepustili. Když už se chílil zápas do své půlky hostující Jakub Jurda srovnal na 1:1 . 

Hosté rozhodli o své výhře ve druhé půli

Vstup do druhé půle vyšel lépe hostujícími týmu kdy v 57 minutě skóroval Robin Havelka. A hned o 10 minut později přidal svůj druhý gól. 67minuta 1:3. Domácí celek si s tímto hráčem nevěděl rady, protože o další 3 minuty později Robin Havelka zkompletoval hattrick. Domácí se snažili stav alespoň snížit v úmorném vedru už ani jednomu týmu nezbývalo moc sil tak už jsme se dočkali jen snížení od domácího borce Adama Švaříčka. Více se v utkání nestalo a tři body si odvezla Fotbalová škola Třebíč B . Celkově byl zápas mezi Opatovem a Fš Třebíčem emocionálně nabitým utkáním. Oba týmy bojovaly s velkým nasazením a snahou získat vítězství. Nakonec to byl tým Fš Třebíč, který si odnesl triumf se skóre 2:4.

Tento zápas ukázal, že fotbal je stále jedním z nejoblíbenějších sportů na světě, ať už jde o velká mezinárodní utkání nebo místní souboje. Pro fanoušky a hráče je to více než jen hra - je to vášeň, která spojuje lidi a vytváří nezapomenutelné okamžiky na hřišti.



Ohlasy k zápasu


FK Opatov
Hanzal Lukáš, trenér: Soupeř vyhrál zaslouženě. Byl fyzicky a fotbalově více připraven a i když jsme bojovali, Foška si to uhrála. Take byla znát šířka kádru. I tak bych chtěl kluky pochválit.




Sestavy


FK Opatov
R. Kšír [-] - F. Šinkovský [-] , L. Zbožínek [-] , P. Jirka [-] , S. Wasserbauer [-] , R. Novotný [-] (81. V. Eliáš [-] ) , M. Ježek [-] , A. Švaříček [-] , M. Kšír [-] , M. Řezáč [-] (63. J. Doležal [-] ) , J. Tekal [-] (84. D. Šaroun [-] )

SK Fotbalová škola Třebíč B
T. Pospíchal [-] - A. Muška [-] , M. Lokaj [-] , D. Kudrna [-] (69. J. Introvič [-] ) , O. Kühweg [-] - M. Hynek [-] (60. J. Eliáš [-] ) , T. Krajčo [-] , R. Fišer [-] , V. Kopuletý [-] (77. . Křivánek [-] ) , R. Havelka [-] - J. Jurda [-] -

Hráči zápasu: A. Švaříček - R. Havelka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: JÁN Jiří - FORTELNÝ Jaromír (N), DANĚK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf, Sponzor, Vedení klubu, Předseda klubu, Funkcionář - SK Slavice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: remíza

Utkání skončí spravedlivou dělbou bodů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů