2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dukovany B slaví proti Radoticím první výhru


Branky


12

Nováček soutěže z Dukovan B si připsal v prvním domácím zápase tři body proti Radoticím po výsledku 2:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení

Ve vyrovnané první půlce diváci moc šancí neviděli. Přesto se domácí ve 35. minutě dostali do vedení. Furiš zatáhl míč do vápna a přesnou přihrávku uklidil Pislcajt do branky -1:0. 

Domácí ještě skóre navýšili

Hned po přestávce ve 49 minutě zahrávali domácí standardku z hranice velkého vápna. Pislcajt trefuje k pravé tyči a domácí vedli 2:0. Kromě toho že byli na každé straně vyloučeni po jednom hráči za pošťuchovaní, se nic dalšího neudálo. Domácí tak berou zaslouženě všechny body. Vítězství Dukovanů v tomto zápase má pro tým velký význam. I když ještě zůstává mnoho her do konce sezóny, toto vítězství jim dává potřebnou sebedůvěru a motivaci.Každý bod je pro ně cenný, a když dokáží udržet výkonnost, kterou předvedli v tomto utkání, mohou se vyhnout sestupu do nižší soutěže.

Radotice naopak budou muset po tomto zápase zvážit svůj herní plán a strategii. I když prohrály, stále mají šanci na lepší výsledky v příštích zápasech. Celkově lze říci, že utkání mezi Dukovany a Radoticemi nebylo úplně zajímavým sportovním zážitkem, který nenabídl tolik vzrušujících momentů. Pro Dukovany to bylo vítězství, které jim dává naději na lepší budoucnost v této sezóně, zatímco Radotice budou muset pracovat na své hře, aby se vyhnuly problémům v dalších zápasech.

Budeme sledovat, jak se oba týmy budou vyvíjet v průběhu sezóny, a jaký bude konečný výsledek jejich snažení. Fotbal je především o nečekaných momentech, a právě to ho dělá tak fascinujícím.



Ohlasy k zápasu


SFK Dukovany 2001 B
Fanoušek Dukovan: Celkově lze říci, že utkání mezi Dukovany a Radoticemi nebylo úplně zajímavým sportovním zážitkem, který nenabídl tolik vzrušujících momentů. Domácí tak berou zaslouženě všechny body.




Sestavy


SFK Dukovany 2001 B
J. Dobrovolný [-] - P. Jílek [-] (80. M. Doskočil [-] ) , J. Jakub [-] , P. Furiš [-] , O. Kryška [-] (46. P. Jílek [-] ) , L. Traxler [-] , J. Nahodil [-] , M. Ferus [-] , O. Horák [-] , P. Pislcajt [-] , F. Smysitel [-]

TJ Družstevník Radotice
M. Novák [-] - T. Kincl [-] (65. M. Sevelda [-] ) , M. Jeleček [-] , L. Janda [-] , M. Tobolka [-] , V. Vyhnálek [-] , M. Habich [-] , A. Mrkva [-] (80. V. Bláha [-] ) , M. Kincl [-] , P. Tobolka [-] , M. Komenda [-] (80. M. Tobolka [-] )

ŽK: 53. J. Nahodil - 20. M. Habich , 86. M. Jeleček . ČK: 82. O. Horák - 82. M. Habich .
Hráči zápasu: P. Pislcajt - V. Vyhnálek .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: VÁCLAVEK Jan - MATĚJKA Jan (N), NEVĚČNÝ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf, Sponzor, Vedení klubu, Předseda klubu, Funkcionář - SK Slavice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Tady to vidím na jasnou výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích