Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koněšín si zastřílel v Okříškách B


11

Ve fotbalovém utkání mezi týmy Okříšky a B-Koněšín se hrálo o víkendu a nabídlo nám několik vzrušujících momentů na hřišti. Zápas skončil výhrou B-Koněšín se skóre 6:1 a byl plný okamžiků a brankových oslav.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

Zápas začal relativně vyrovnaně, ale už v 8. minutě se týmu B-Koněšín podařilo otevřít skóre. Pavel Čermák se postaral o toto důležité vedení. Okříšky však ukázaly svou sílu a v 29. minutě Vojtěch Jůza vyrovnal na 1:1, což udrželo věci napínavými.

Nakonec se však tým B-Koněšín ukázal jako silnější a v 39. minutě Štěpán Dvořák přidal druhý gól, čímž tým dostal do vedení 2:1. Přesto měl být zápas zcela otevřenou záležitostí.

Hosté ještě skóre navýšili

Hned na začátku druhého poločasu Stanislav Horký přidal třetí gól pro Koněšín v 50. minutě a tým začal získávat kontrolu nad zápasem. Štěpán Dvořák potvrdil svou dobrou formu v 71. minutě, když přidal svůj druhý gól v zápase a zvýšil skóre na 4:1. Ondřej Šibůrek přidal pátý gól pro B-Koněšín v 86. minutě a ukázal, že tým má střelecký potenciál na celé lince. V posledních chvílích utkání pak Pavel Čermák zkompletoval skvělé představení svého týmu a přidal šestý gól pro B-Koněšín, čímž uzavřel skóre na konečných 6:1.

Tento zápas byl skvělým příkladem toho, jak fotbal může být nepředvídatelný a plný emocí. B-Koněšín si zaslouží gratulace k výhře, zatímco Okříšky sice ukázaly, že mají potenciál a budou mít další příležitosti k vylepšení svých výkonů. Těšíme se na další vzrušující fotbalové zápasy v této sezóně.



Ohlasy k zápasu



TJ Koněšín
Dvořák Štěpán, hráč: Celý zápas byl herně vyrovnaný ačkoli tomu výsledek vůbec nenapovídá. My jsme dokázali proměnit šance, vstřelit šest branek a díky tomu jsme vyhráli. Podle mého názoru pro domácí až dost krutý výsledek. Klukům z Okříšek určitě patří poděkování za to, že počkali na čtyři opozdilce z našeho týmu. Férový přístup a ukázka toho o čem tahle soutěž a vesnický fotbal je.



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky B
T. Nevolka [-] - J. Jeřábek [-] (57. D. Šinkovský [-] ) , M. Pařízek [-] (46. F. Teplan [-] ) , I. Večeřa [-] (71. J. Packa [-] ) , V. Jůza [-] , M. Veleba [-] , O. Dosedla [-] , J. Jůza [-] (37. M. Pařízek [-] ) , J. Popelář [-] , J. Dokulil [-] , M. Večeřa [-]

TJ Koněšín
M. Macháček [-] - P. Čermák [-] , Š. Dvořák [-] , O. Šibůrek [-] , S. Horký [-] (62. J. Svoboda [-] ) , T. Dokulil [-] , M. Kakur [-] (75. L. Lazárek [-] ) , M. Konečný [-] , P. Zahradníček [-] , M. Pokorný [-] , J. Heralecký [-]

Hráči zápasu: P. Čermák .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Nováček Ivo - KRATOCHVÍL Jakub, BUCHAR František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Domácí si s Koněšínem poradí a zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích