1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebkovice B doma obraly o body Studenec


Branky


12

Šebkovice B i přes dlouhé oslabení dokázaly porazit Studenec jedinou brankou 1:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

V divácky atraktivním fotbalovém zápase mezi Šebkovicemi a Studencem, který se odehrál minulou neděli, se diváci mohli těšit na dramatický průběh a nečekané zvraty. Už v úvodních minutách se utkání dostalo na vysokou úroveň, a to díky rychlému gólu Michala Bartejse, který poslal Šebkovice do vedení 1:0.

Svou schopností zrychlit a dostat se do zakončení se Bartejs ukázal být klíčovým hráčem pro tým Šebkovic. Jeho gól v 9. minutě nastavil směr zápasu a donutil Studenec do defenzívy. Po tomto rychlém gólu se Studenec pokusil odpovědět a přitisknout Šebkovice k jejich bráně, ale obrana Šebkovic byla na svém místě a držela si čistý účet. V 19. minutě přišla situace, která otřásla klidným průběhem zápasu. Stanislav Zikmund z domácího Studence, snažící se zabránit gólu Studence. Sudí nekompromisně ukázal Zikmundovi červenou kartu, což znamenalo vyloučení a početnou nevýhodu pro Studenec.

Následoval pokutový kop pro Studenec, který mohl znamenat vyrovnání skóre a možnou změnu průběhu zápasu. Nicméně, hráč Studence se potýkal s tlakem a nervozitou, a jeho pokus brankou neskončil. Byla to výborná příležitost, kterou Studenec neproměnil, a tím nevyužil příležitost snížit náskok Šebkovic.

Ve druhém poločase již branka nepadla

Ve druhé polovině zápasu se i přes několik šancí již skóre neměnily. Po tomto zápase, který skončil vítězstvím Šebkovic 1:0, budou mít oba týmy co zlepšovat. Šebkovice se mohou těšit na tři body a povzbuzení do dalších utkání, zatímco Studenec bude litovat promarněné šance na vyrovnání. Tento zápas však ukázal, že fotbal je plný nečekaných momentů a že i malé chyby mohou mít velký vliv na konečný výsledek. Budeme sledovat, jak se oba týmy budou vyvíjet v průběhu sezóny.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Šebkovice B
Holčapek Josef, hráč: Od začátku jsme byli aktivnější a zaslouženě vedli. Bohužel místo navýšení vedení jsme šli do oslabení. Ani v 10 jsme hosty k ničemu nepustili a výhru si pohlídali.




Sestavy


TJ Sokol Šebkovice B
F. Brada [-] - F. Demel [-] , M. Bartejs [-] , D. Bílek [-] , T. Bílek [-] , Z. Maule [-] , D. Volf [-] , M. Kotačka [-] , S. Zikmund [-] , J. Fejta [-] , J. Holčapek [-]

TJ Sokol Studenec
A. Chalupa [-] - L. Matějek [-] , J. Melkes [-] , F. Hájek [-] , T. Suchánek [-] , F. Komárek [-] , K. Mrňa [-] , J. Strnad [-] , V. Kučerňák [-] , R. Turoň [-] , M. Chalupa [-]

ŽK: 72. J. Strnad . ČK: 19. S. Zikmund .
Hráči zápasu: J. Fejta - M. Chalupa .
Počet diváků: 87. Rozhodčí: SEDLÁK Pavel - KOŘÍNEK Miroslav (N), KAŠPÁREK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf, Sponzor, Vedení klubu, Předseda klubu, Funkcionář - SK Slavice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Hosté jsou kvalitnějším týmem a odvezou si 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů