2:1
(1:0)
62. L. Micka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radotice přehrály Litohoř


Branky


13

Ve vzrušujícím fotbalovém utkání mezi týmy Radotice a Litohoř se střetli na trávníku za krásného slunečného dne. Diváci se těšili na zajímavé klání a byli svědky tří gólů, které rozhodly o osudu zápasu. Celý zápas byl plný dramatických momentů a zvratů, které udržely fanoušky v napětí až do posledního hvizdu sudího.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

První branku utkání vstřelil domácí tým v 8. minutě, a to díky skvělému zakončení Romana Seveldy, který se ocitl na správném místě ve správný čas -1:0. Litohořská obrana byla zaskočena rychlým útokem a Sevelda neměl problém poslat míč za záda brankáře. Tento gól postavil Radotice do vedení a domácí hráči se snažili svůj náskok udržet.

Domácí si výhru pohlídali

Do druhého poločasu se týmy vrátily s houževnatostí a touhou po úspěchu. Litohoř se snažil odpovědět a vyrovnat skóre, ale Radotice byly dobře organizované a bránily se se vší vervou. V 55. minutě však Litohořský tým obdržel další gól, když Martin Habich proměnil skvělou akci svého týmu. Tento zásah povzbudil domácí a dával jim naději na zisk bodů.

Avšak hostující tým Litohoře nechtěl svou kůži prodat lacino. V 62. minutě se podařilo Liboru Mickovi umístit míč do sítě soupeřovy brány. Tato branka poslala euforii mezi hostující fanoušky. Do konce zápasu se už nedařilo Litohoři vstřelit další branku, a tak se utkání skončilo vítězstvím Radotic 2:1. Domácí hráči si tak připsali cenné tři body na úvod sezóny. Na druhé straně Litohoř odešel s nakonec neúspěšným pokusem o zvrat, ale ukázal bojovný výkon, který si zaslouží uznání.

Toto utkání nám připomnělo, proč milujeme fotbal - plný vášně, radosti z gólů a nečekaných zvratů. Fanoušci obou týmů mohou být pyšní na to, co jejich hráči předvedli na hřišti, a už se mohou těšit na další vzrušující zápasy, které je čekají v průběhu sezóny.



Ohlasy k zápasu



TJ Litohoř
Šafrata Marek, trenér: Rozhodně dnes neprohrál horší soupeř,,utkání by slušela spíše remíza.Domácí vytěžíli z minima maximum,v kncovce byli důraznější.V druhém poločase jsme byli malinko lepší,ale ze spousty střel jsme proměnili jen jednu a to dnes na výhru nestačilo



Sestavy


TJ Družstevník Radotice
M. Novák [-] - M. Tobolka [-] , L. Janda [-] , V. Vyhnálek [-] , M. Habich [-] , A. Mrkva [-] , M. Kincl [-] , M. Jeleček [-] , R. Sevelda [-] , T. Kincl [-] , M. Komenda [-]

TJ Litohoř
J. Pintér [-] - L. Micka [-] , O. Kostka [-] , R. Finda [-] , L. Dolanský [-] (70. D. Raab [-] ) , P. Šindelář [-] , M. Šafrata [-] , D. Puchnar [-] (84. J. Okoš [-] ) , T. Kosmák [-] , P. Obrdlík [-] , V. Polický [-]

ŽK: 70. M. Kincl - 12. P. Šindelář , 66. L. Micka .
Hráči zápasu: V. Polický .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: PEŘINKA Jiří - NEVĚČNÝ Jan (N), DOLANSKÝ Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: remíza

Tady to naopak vidím na dělbu bodů

Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf, Sponzor, Vedení klubu, Předseda klubu, Funkcionář - SK Slavice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů