6:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 15:00

9.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebelovice doma jasně přehrály Chlístov


Branky


2. M. Máca , 18. D. Vala , 28. D. Vala , 47. K. Tesař , 64. M. Liška , 80. M. Máca - 22. K. Kocmánek
16

V napínavém zápase mezi Třebelovicemi a Chlístovem to byly Třebelovice, kdo dominovali hřišti. S vynikající hrou a taktikou zvítězili 6:1, přičemž první poločas skončil 3:1. Tým Třebelovic předvedl skvělý výkon, kterým potvrdil svou sílu a domácí podporu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

Domácí Třebelovice od úvodu diktovaly tempo hry a bylo jasně lepším týmem. Od úvodu utkání se dostávali do gólových šancí a bylo otázkou, kolik jich dokážou využít. Hned ve druhé minutě se po krásném centru Seldáčka prosadil domácí kapitán Marek Máca a určil tempo hry. Zdrcení hosté se nadále bránili a odvraceli jeden útok domácích za druhým. Domácí střelci měli několik brankových příležitostí a mohli první poločas a cele utkání rozhodnout za dvacet minut, ale opět tristní koncovka a její řešení dalo hostům naději.

 

 

 

Domácí ještě skóre navýšili

Ve druhem poločase však hosté odešli fyzicky, hrálo se pouze na jednu branku a bylo pouze otázkou, kolik domácí hráči vstřelí branek. Postupem času se do listiny střelců zapsali Tesař, Liška a Michal Máca a osudu utkání bylo rozhodnuto.  V zápase mezi Třebelovicemi a Chlístovem se Třebelovice projevily jako nekompromisní tým, když zaznamenaly vysoké vítězství 6:1. Toto vítězství bylo pro Třebelovice povinné a hráči ukázali svou sílu a dovednosti na hřišti. Na druhé straně, pro Chlístov to byla další bolestivá prohra, která znamenala, že čekají na svou první soutěžní výhru. Doufáme, že tato série neúspěchů bude pro Chlístov jen dočasná a že se brzy dostanou z této nepříznivé situace a najdou způsob, jak zlepšit své výkony na hřišti.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Třebelovice
Máca Marek, hráč: Rozhodně jsme měli vyhrát větším rozdílem, ale laxnost v zakončení stála diváků větší radost. Obdiv patří především hostujícímu Hagarovi, který zachránil minimálně dalších 8 branek.




Sestavy


TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] (84. J. Krejčí [-] ) - T. Brychta [-] , D. Vala [-] (46. D. Janíček [-] ) , D. Smetana [-] , M. Máca [-] , O. Kemsa [-] , K. Tesař [-] , J. Jurka [-] , J. Sedláček [-] , M. Liška [-] (78. K. Veselý [-] ) , M. Máca [-]

SK Slavia Chlístov
M. Hagara [-] - D. Brestovský [-] (63. D. Holík [-] ) , P. Příhoda [-] , J. Seifert [-] , F. Wortner [-] - M. Kuchařík [-] (39. T. Milota [-] ) , J. Pokorný [-] , K. Kocmánek [-] (87. V. Kučera [-] ) , J. Ježek [-] - V. Jakeš [-] , F. Kučera [-] (46. P. Tkaný [-] )

Hráči zápasu: K. Tesař .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KALINA Oldřich - SEDLÁK Pavel, JURKA Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Tady není o čem, výhra domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích