1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 15:00

9.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hartvíkovicím se podařilo odjet z Valče se všemi body


Branky


87. M. Pislcajk - 12. P. Vlk , 73. K. Sýkora
16

V zápase mezi Valečí a Hartvíkovicemi se Hartvíkovice dostaly do vedení již v prvním poločase, vedly 1:0. Ve druhém poločase se Valeč snažila vyrovnat, ale Hartvíkovice si udržely náskok. Nakonec skončil zápas vítězstvím Hartvíkovic 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

V dalším domácím zápase přivítali hráči Valče hosty z Hartvíkovic a po minulé porážce v Rokytnici chtěli bodovat!

 Začátek zápasu byl opatrný, postupně hosté ovšem přebírali iniciativu a ve 12. minutě se dostali do vedení 0:1!Hosté byli nadále iniciativnějši a domácí, kteří se nemohli dostat do tempa přehrávaly. Chvíli po vedoucí brance měli hosté vyloženou šanci vedení navýšit,ale nevyužili ji.První šance domácích přišla až ke konci poločasu  ovšem hostující brankář byl na místě.

Hosté si tři body uhájili

Druhá půle začala stejně jako první. Hosté zápas kontrolovali a domácím nevycházelo nic. Naopak hosté měli několik možností vedení navýšit, ale nevyužili je. Domácí se snažili a postupně získali převahu.Přišli i náznaky možností, ovšem na gól to nestačilo a tak se hostům přeci jen vedení povedlo navýšit v 73.minutě 0:2! O tři minuty později trefili domácí z přímého kopu břevno a kontaktní branku se jim povedlo vstřelit až v 86.minutě po přesné přihrávce Dušana Pipka se prosadil Marek Pislcajk 1:2! Na víc se ovšem domácí  nezmohli a hosté si tak po zásluze odvezli tři body! Ve vyrovnaném zápase mezi Valečí a Hartvíkovicemi se tak nakonec dařilo týmu Hartvíkovic, který si připsal výhru 2:1. Skvělý výkon hráčů obou týmů poskytl divákům napínavé chvíle a ukázal sílu fotbalového souboje.


Ohlasy k zápasu


SK Valeč
Macek Pavel, trenér: Sice jsme nebyli kompletní,ale to náš dnešní výkon neomlouvá,s tímto jsme na body nemohli pomýšlet.Marně bych hledal dneska nějaká pozitiva!




Sestavy


SK Valeč
A. Diviš [-] - M. Pislcajk [-] , F. Padělek [-] (61. D. Pipek [-] ) , T. Diviš [-] , P. Zikán [-] , D. Cabejšek [-] (77. L. Buchal [-] ) , M. Mašíček [-] (56. M. Ludvík [-] ) , T. Čech [-] , M. Kopuletý [-] , O. Kopuletý [-] , J. Ludvík [-]

TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - J. Sýkora [-] (69. M. Kafka [-] ) , P. Vlk [-] (53. V. Hadraba [-] ) , D. Horký [-] , D. Kopuletý [-] , J. Gottvald [-] , K. Sýkora [-] , M. Outulný [-] , R. Sýkora [-] , M. Kopuletý [-] (77. M. Záviška [-] ) , D. Outulný [-]

ŽK: 72. M. Outulný .
Hráči zápasu: P. Zikán - D. Horký .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Nováček Ivo - VRZÁČEK Josef, SIROTA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Valeč si na domácím hřišti s Hartvíkovicemi poradí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích