Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 15:00

9.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola mezi Hrotovicemi a Výčapy rozhodla o výhře domácích drtivá druhá půle


Branky


16

Ve vysoce očekávaném zápase mezi Hrotovicemi a Výčapami to byly druhé poločasové minuty, které rozhodly o vítězi. Skóre zůstalo nerozhodné až do přestávky, ale domácí tým ukázal svou sílu a v druhé půli vstřelil čtyři branky, zajišťujíc si tak výhru 4:0. Tento výsledek nejenže udržel Hrotovice na prvním místě v tabulce, ale také potvrdil jejich skvělou formu a ambice na postup.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

V sobotním souboji o první příčku v tabulce Okresního přeboru doma Hrotovice přivítaly tým z Výčap. Zápas začal velice vyrovnaně a z obou stran opatrně. Oba týmy hezky kombinovaly odzadu a kolmými přihrávkami skrz obranu se snažily dostat k brance soupeře. Žádná ze stran se ale během první poloviny nedostala do většího zakončení a do šaten se tak odcházelo za bezbrankového stavu.  

Domácí se po pauze rozstříleli

Druhá polovina začala lépe pro domácí, kdy se v 57. minutě po zmatku před brankou hostů dostal k míči Pavel Hrobař a otevřel skóre. O tři minuty později jej následoval Tomáš Ondráček a zvýšil na 2:0. Hosté se ani za nepříznivého stavu nevzdávali a snažili se vývoj utkání zvrátit. S postupem času jim ale začaly docházet síly, otevřeli obranu a kombinační hra se změnila v nakopávání dlouhých míčů. Této taktiky využil domácí Michal Mlejnek, který dvakrát prošel obranou a postupně v 73. a 78. minutě zvýšil na konečných 4:0.  Tato výhra posílila sebevědomí Hrotovic a ukázala jejich sílu v souboji s těmi nejlepšími týmy v soutěži. Naopak pro Výčapy to byla výzva k přehodnocení své hry a zaměření se na zlepšení výkonu pro nadcházející zápasy. Fotbaloví fanoušci mohou být jistí, že podobné zápasy plné vášně, boje a gólů budou i nadále nabízet nezapomenutelné okamžiky na hřištích jejich oblíbených týmů.



Ohlasy k zápasu


Sokol Hrotovice
Hlavnička Jiří, asistent trenéra: Zápas byl od začátku velice vyrovnaný, hráli jsme naši domluvenou taktiku a nepouštěli se do větších akcí. Ve druhé půlce nás nakopla první branka, a po ní jsme začali více útočit. Na to naštěstí soupeř nedokázal zareagovat a nechal nás vstřelit další 3 branky.




Sestavy


Sokol Hrotovice
J. Slatinský [-] - T. Ondráček [-] (67. M. Mlejnek [-] ) , J. Kučera [-] (79. L. Pohanka [-] ) , L. Škoda [-] , J. Votava [-] (84. L. Nevtípil [-] ) , P. Hrobař [-] , M. Svoboda [-] , M. Růžička [-] (84. T. Novotný [-] ) , F. Pekárek [-] , T. Hadraba [-] (79. E. Pokorný [-] ) , Z. Kovář [-]

Sokol Výčapy
D. Rousek [-] - M. Semerád [-] , J. Pecka [-] , J. Kopeček [-] (84. R. Nikrmajer [-] ) , O. Pánek [-] , D. Matoušek [-] , R. Zmeškal [-] , T. Pecka [-] , D. Zmeškal [-] , S. Merta [-] , L. Jeleček [-] (36. J. Jonáš [-] )

Hráči zápasu: M. Mlejnek .
Počet diváků: 211. Rozhodčí: SEDLÁK Pavel - ŠIMKA Jaroslav, PEŘINKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Vyrovnaný zápas, kde padnou maximálně 3 branky.V tomto utkání bude rozhodující moment jak to oba soupeři zvládnou takticky. Velké hřiště v Hrotovicích by mělo sedět domácím. Výčapy jsou zvyklé hrát doma na tom jejich malinkátem krcálku ten jejich bum bác fotbal. Očekávám větší počet diváků, přece jenom je to zápas prvního s druhým.
Výhra domácích 2:1. Rozhodčího sem psát nebudu, nemá to smysl. Delegace na utkání se mění jak ponožky několikrát týdně.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza