Neskutečná kanonáda v Myslibořicích, kdy padlo v prvním poločase devět branek!


Branky


17

Zápas mezi Myslibořicemi a Horním Újezdem se stal skutečným fotbalovým divadlem, plným neuvěřitelných momentů a gólů. V prvním poločase jsme byli svědky neskutečné kanonády, která přivedla oba týmy k dech beroucímu výsledku 5:4 pro Myslibořice. Tento zápas jasně ukázal, že fotbal může být plný emocí a nečekaných obratů a fanoušci si jej určitě užili do posledního hvizdu, bohužel pro ně se smutnou tečkou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nakonec o gól lepší

V dalším kole přivítaly Myslibořice na svém hřišti Horní Újezd. Do zápasu vstoupili lépe hosté, už v 6. minutě vyplaval ze středu hřiště Jan Homolka a v situaci sám na brankáře si věděl rady a svůj únik s jistotou proměnil. V 11. minutě bylo pro Myslibořice ještě hůř, po pěkné akci z právé strany zakončoval do prázdné branky Adam Svoboda a Myslibořice byly jako opaření dobrým vstupem Horního Újezdu do zápasu. Nicméně zpět do zápasu se vrátili hned z další situace, kdy byl ve vápně faulovaný Libor Šabata, nařízený pokutový kop proměnil s ledovým klidem Michal Šoustal. V 21. minutě napřáhl za vápnem kapitán týmu Lubomír Macháček a povedenou ránou na zadní tyčku srovnal skóre zápasu. O 2 minuty později se po schrumáži před brankou hostů nejlépe zorientoval Josef Matoušek a najednou to byli hosté co ztratili během chvíle dvoubrankové vedení a rázem tahali za kratší konec. Radost domácích však vydržela pouhé 3 minuty, Vojtěch Čapoun fauloval ve vápně a penalta se konala i na druhé straně, hostující kanonýr Šimon Čermák nedal Billovi žádnou šanci a srovnal na 3:3. Vedení na stranu Myslibořic vrátil druhou brankou v zápase Josef Matoušek pěknou střelou zpoza velkého vápna. Ve 40. minutě si za obranu naběhl Šimon Čermák a svůj nájezd proměnil a taktéž druhou brankou v zápase srovnal na 4:4. Do kabin šli přece jen spokojenější domácí Myslibořice, když poločasovou přestřelku završil hlavou Filip Hvězda a ve 41. minutě vstřelil 9. gól, který mohli diváci v Myslibořicích vidět.

Hosté dokázali otočit zápas ve svůj prospěch

Myslibořice zaspaly začátek druhého poločasu a agilní Šimon Čermák dobrým naběhem a přesnou střelou na zadní tyč dovršil hattrick a vyrovnal skóre zápasu. Po této brance se hra uklidnila a srovnala. Blíže ke gólu měli domácí, Jan Fňukal trefil z trestného kopu břevno, další přímý kop Macháčka směřující do šibenice bravurně zlikvidoval Hradecký. Hrací doba se blížila ke konci a domácí Jan Fňukal se snažil prolomit smůlu v zakončení, poradil si s celou obranou, ale rána z bezprostřední blízkosti skončila a tyči a ani dorážky domácích nebyly úspěšné a tak přišel trest pro domácí. Na hřišti už se totiž toho času potuloval Miroslav Řezáč, útočník kterého si snad míč hledá sám, po sporném rohovém kopu si ho odražený míč doslova našel a Miroslav Řezáč ho 6 minut před koncem uklidil do sítě a mohl si jít opět odpočinout na střídačku. Gólové hody tak v Myslibořicích přinesly cenou výhru pro Horní Újezd.



Ohlasy k zápasu


TJ Myslibořice
Čapoun Martin, vedoucí: Dnes to byl neuvěřitelný zápas, který už tu dlouho nepamatujeme, obrany obou týmů jakoby nebyly. Devět branek za poločas je masakr, pro diváky to musela být úžasná podívaná a určitě se nenudili. K naší smůle se nám nepodařilo v druhém poločase z velkého množství šancí vstřelit ani jednu branku a tak jsme za to byly potrestání brankou do naší sítě těsně před koncem zápasu, škoda, zkusíme tuto ztrátu z domácího prostředí napravit hned příští týden v derby s Lipníkem, kde se nám ovšem dlouhodobě nedaří.

TJ Sokol Horní Újezd
Hradecký Pavel, hráč: Zápas v Myslibořické aréně se tentokráte musel oku nezaujatého diváka líbit, jinak to rozhodně měli trenéři. První poločas byl gólově neuvěřitelný, zpočátku jsme vedli 2:0, aby hosté po chvíli srovnali a poté se ujali vedení. Byl to souboj důrazných domácích, obzvláště při standardních situacích a nás, kteří se snažili kombinovat. Při stavu 3:3 hra gradovala, útoky zastínili obrany obou mužstev a domácí šli do šaten s vedením 5:4. Druhý poločas jsme chtěli hru zklidnit a ne hrát nahoru dolů. Domácí se spíše zatáhli a spoléhali na velké množství volných přímých kopů a dlouhých autů. Jak se později ukázalo, byl to dobrý tah, Šimon Čermák dovršil hatrick a hrálo se za vyrovnaného stavu. Pak byl na hřiště na 15 minut vpuštěn nevyzpytatelný gladiátor Mirek Řezáč, a když zavětřil odraz míče po rohovém kopu 5 minut před koncem, nemýlil se. Domácí dokázali odpověděl jen orazítkováním tyče a body jsme si tím pádem odvezli my.



Sestavy


TJ Myslibořice
D. Billa [-] - V. Čapoun [-] (46. M. Hruška [-] ) , P. Vejvoda [-] , L. Macháček [-] , D. Kunčík [-] - M. Ludvík [-] , M. Šoustal [-] , J. Matoušek [-] , L. Šabata [-] - F. Hvězda [-] (75. M. Pevný [-] ) , J. Fňukal [-] -

TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - T. Sigmund [-] , T. Vávra [-] , J. Hanák [-] , J. Pivoňka [10.0] , J. Homolka [-] , V. Pavlík [-] , Š. Čermák [-] , M. Čermák [-] , P. Ciprys [-] (66. M. Zvěřina [-] ) , A. Svoboda [-] (76. M. Řezáč [-] )

ŽK: 26. V. Čapoun , 64. P. Vejvoda - 15. T. Sigmund , 20. J. Pivoňka , 63. T. Vávra .
Hráči zápasu: J. Matoušek - Š. Čermák .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: ŠABACKÁ Lucie - ŠÍN Martin, BAZALA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra hostů

Horní Újezd si z Myslibořic odveze všechny 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Újezd zatím trochu tápe a stále hledá formu z minulé sezony, kdy téměř postoupili do Construct 1.B třídy... V Myslibořicích to nebude o moc lepší, ale vybojují zde alespoň bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích