Horní Újezd porazil Třebelovice jedinou brankou


Branky


14

Horní Újezd zaznamenal významné vítězství nad soupeřem Třebelovicemi v těsném zápase, který skončil výsledkem 1:0. Tento duel byl plný napětí a diváci byli svědky dramatického střetnutí mezi oběma týmy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

V pátém kole přivítali domácí na svém hřišti tým Třebelovic. Domácí nastupovali s vědomím neúspěchu z minulého kola, kdy podlehli o gól týmu Předína. Zato hosté si připsali vítězství s týmem Valče. Rozpoložení a psychická pohoda tak byla na straně hostí. Ti také začali velice dobře. Dobře kombinovali a domácí se museli bránit. Z toho pramenil tlak hostí s množstvím rohových kopů a dobrými příležitostmi ke skórování. Avšak první přesnou trefu zaznamenali domácí a to ve 13. minutě zásluhou A. Svobody, kdy obešel hostujícího gólmana a pohodlně zakončil do odkryté brány. Ani po tomto momentu se však domácí nedostali do přesné kombinace. Hosté stále byli na míči lepší a jejich gólové šance mařil vynikající domácí gólman P. Hradecký. Hosté měli převahu, ale jednogólový náskok si do kabin po odehraném poločase odnášeli domácí.

 

 

Ve druhém poločase již branka nepadla

Hosté v nastoleném trendu pokračovali i ve druhém poločase. Ale i domácí se dostali do několika gólových šancí, které vybízeli ke skórování, ale i na straně hostí vše zneškodnil brankář M. Nesiba. S přibývajícími minutami hosté stupňovali svoji snahu o vyrovnání. To se jim podařilo, ale gól byl dosažen z ofsajdového postavení. Frustrace hostí tak nabrala na síle, ale ke kýženému vyrovnání či zvratu utkání nedošlo ani po závěrečném čtyřminutovém nastavení. Všechny tři body tak zůstali na domácím hřišti. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Újezd
Špaček Petr, trenér: Zápas z naší strany byl spíš o bojovnosti a morálce, než o kombinaci a přesnosti. Chyběl nám klid na míči. Pokoušeli jsme se překotně dostávat do rychlého přečíslení, ale neměli jsme další gólové zakončení. Ke kýženému momentu ofsajdového postavení se nebudu vyjadřovat, neboť cokoli bude napsáno bude zpochybňováno. Tak jak se tomu děje zcela běžně a ve všech činnostech. Ani se nechci vyjadřovat v jakém fotbalovém prostředí to hrajeme. Nesvádějte vinu za neúspěch na někoho jiného, a o férovosti fotbalu či morálce se pobavte s jinými fotbalovými šíbry, že? A není jich málo.

TJ Třebelovice
Máca Marek, hráč: Odehráli jsme velmi smolné utkání. Celé utkání jsme byli jednoznačně lepším týmem, ale trápí nás koncovka. Nechci aby to vyznělo jako stěžování si, ale to co předvedl na lajně domácí Bazala je něco neuvěřitelného a zároveň pro nás hráče velmi smutné hrát fotbal v tomto prostředí. Nicméně to nemění nic na tom, že jsme mohli dát jasné šance a zápas v pohodě otočit.



Sestavy


TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - M. Řezáč [-] , J. Hanák [-] (69. T. Vávra [-] ) , J. Pivoňka [-] (67. T. Sigmund [-] ) , M. Ošmera [-] , J. Homolka [-] , V. Pavlík [-] , Š. Čermák [-] , M. Čermák [-] , I. Csákány [-] , A. Svoboda [-] (89. V. Štaffa [-] )

TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - T. Brychta [-] , D. Smetana [-] , M. Máca [1.0] , R. Jurka [-] , J. Rakušan [-] , J. Jurka [-] , J. Sedláček [-] , K. Skoumal [-] , M. Liška [-] , K. Tesař [-] (46. M. Kabelka [-] )

ŽK: 41. Š. Čermák , 92. M. Čermák .
Hráči zápasu: M. Ošmera - R. Jurka .
Počet diváků: 93. Rozhodčí: ŠABACKÁ Lucie - BAZALA Petr, PALÍK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Domácí v tomto utkání těsně zvítězí.