6:1
(3:1)
15. O. Vrbka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 16:00

5.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudolf Šťáva pomohl hattrickem Lipníku k výhře nad Předínem


Branky


5. R. Šťáva , 43. D. Vozár , 46. V. Hekrle (vl.) , 65. R. Šťáva , 69. M. Mašeja , 82. R. Šťáva - 15. O. Vrbka
14

V neděli se na hřišti v Lipníku odehrál fotbalový zápas mezi domácím týmem Lipník a hostujícím Předínem. Zápas nabídl divákům mnoho vzrušení a gólů, a to zejména v podání hráčů Lipníku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

 Lipník doma přivítal tým Předín a utkání skončilo vítězstvím Lipníku s výsledkem 6:1. Už v páté minutě se Lipník ujal vedení, když Rudolf Šťáva zářil na hřišti a poslal svůj tým do vedení 1:0. Nicméně, Předín se nevzdával a v 15. minutě se podařilo Ondřeji Vrbkovi vyrovnat na 1:1, čímž naznačil, že utkání bude mít zajímavý průběh. Dominik Vozár se stal dalším hrdinou Lipníka, když ve 43. minutě skóroval a poslal svůj tým znovu do vedení, tentokrát 2:1. Ovšem pro Předín to byla těžká chvíle, neboť ve 45. minutě přišla nešťastná situace, kdy Vojtěch Hekrle z Předína nesmyslně dává vlastní gól, což Lipníku přineslo třetí gól v utkání a stav se zvýšil na 3:1.

Domácí ještě skóre navýšili

 Rudolf Šťáva ukázal svou kvalitu v druhém poločase, kdy v 65. minutě přidal další gól pro Lipník, čímž zvýšil náskok na 4:1. Martin Mašeka se připojil ke svým spoluhráčům a v 69. minutě přidal pátý gól pro Lipník, čímž upevnil jejich vedení na 5:1. Tým Lipníku byl ve druhém poločase naprosto suverénní a Předín neměl šanci se vrátit do zápasu.

Konečný výsledek byl pečetěn v 82. minutě, kdy Rudolf Šťáva dokonal svůj hattrick a poslal Lipník do vedení 6:1. Lipník tak získal důležité tři body a mohl slavit výhru nad Předínem. Toto utkání ukázalo, že tým Lipníku má skvělou sílu a schopnost střílet góly, zatímco Předín bude muset pracovat na své obraně, aby se vyhnul podobným výsledkům v budoucích zápasech.



Ohlasy k zápasu


Hajduk Lipník
Fišer Radim, trenér: I když jsme tento zápas výsledkově "s přehledem vyhráli" náš výkon nebyl vůbec takový jakým se chceme prezentovat. První poločas jsme vůbec nehráli naši hru, soupeř byl rychlejší, důraznější a chtěl více. Naštěstí jsme alespoň vepředu byli nebezpeční. Ve druhém poločase jsme zlepšili přepínání, rychlost i důraz a po vstřelední dalších branek jsme se konečně uklidnili a začali hrát náš styl. Nicméně od výkonu, kterým se chceme prezentovat to má daleko a většina výkonů byla pod tím, co jsme schopni zahrát.

Předín
Vídeňský Vojtěch, hráč: Toto utkání nám bohužel nevyšlo. V úvodu utkání byla hra poměrně vyrovnaná a byly šance na obou stranách. Bohužel pro nás jsme před přestávkou dostali dva góly hned za sebou, které zvedly sebevědomí domácích. Ani ve druhé půli jsme se nedrželi úplně naší hry a téměř nic se nám nedařilo. Poslední hřebík do rakve byl čtvrtý gól, který nás psychicky položil.



Sestavy


Hajduk Lipník
F. Rohony [-] - A. Kisela [-] (58. L. Žák [-] ) , R. Šťáva [-] , D. Vozár [-] , M. Jarý [-] , L. Vojáček [-] , M. Mašeja [-] , P. Burian [-] (69. F. Bárta [-] ) , D. Křemenák [-] , J. Brabenec [-] , T. Kutálek [-] (71. . Syrový [-] )

Předín
L. Michálek [-] - V. Báňa [-] (65. D. Tomek [-] ) , F. Dvořák [-] , O. Vrbka [-] , M. Dohnal [-] , T. Vrbka [-] (85. P. Eis [-] ) , V. Vídenský [-] (75. O. Obůrka [-] ) , R. Michálek [-] (65. V. Kos [-] ) , V. Hekrle [-] , M. Šindelář [-] , P. Šindelář [-]

ŽK: 60. D. Vozár , 86. J. Brabenec - 69. T. Vrbka .
Hráči zápasu: R. Šťáva .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Nováček Ivo - TRETERA Karel, FRENC Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Lipník se začíná pomalu rozjíždět a nad nováčkem z Předína zvítězí.