Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valeč zvládla i druhý soutěžní zápas


Branky


16

V souboji dvou nováčků okresního přeboru mezi Valčí a Předínem skončil výhrou domácího celku v poměru 3:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

Po venkovní úspěšné premiéře v okresním přeboru  

po dlouhých jedenácti letech minulý týden,čekala hráče domácí premiéra se soupeřem se kterým slavili společný postup!       Domácí měli problémy se složením sestavy vinou zranění,ale odhodlaní navázat na výhru z minulého týdne!       Začátek zapásu tomu odpovídal,domácí na hosty vlétli a první půlhodinu je prakticky ničemu nepustili, naopak sami hned v 8.minutě po rychlé akci z pravé strany a parádním centru Mašíčka za obránce z klidem překonal brankáře Kremláček 1:0! Domácí pokračovali dál v tlaku a znovu se dočkali ve 22.minutě kdy po přiklepnutí Zikána nechytatelnou bombou nedal brankáři šanci Čech 2:0!Hosté se připomněli po půlhodince nebezpečnou střelou a ani následná dorážka v brance neskončila.Toto jakoby změnilo obraz hry,hosté začali být aktivnější a hru vyrovnali.Domácí mohl uklidnit Čech,ale po krásné individuální akci ztroskotal na brankáři hostů

Domácí si výhru pohlídali

Druhý poločas byli hosté aktivnější a zatlačili domácí na jejich polovinu a ti spoléhali na rychlé protiůtoky.Hosté měli několik slibných možností na kontaktní branku,ale zradilo je zakončení a tak domácí přidali pojistku po bratrské spolupráci v 74.minutě,Michal Kopuletý zahrál výborně roh a Ondra Kopuletý byl tam kde měl být a s přehledem hlavou zakončil 3:0! Zbytek utkání se dohrával a i vinou obrovského vedra hráčům docházely síly, přesto se hosté dočkali branky a snížili v 86.minutě na 3:1!V nastavení ještě jednu hostující šanci zneškodnil domácí brankář Macek a tak domácí ubojovali tři body a potvrdili výhru z venku minulého týdne a po dvou kolech mají plný počet bodů!  


Ohlasy k zápasu


SK Valeč
Macek Pavel, trenér: Začali jsme výborně,ale pak vinou absencí i počasí docházeli síly,ale kluci ohromnou bojovností a obětavostí dovedli utkání k vítězství! Výborný start do soutěže,hlavně nesmíme polevit a dál pracovat!




Sestavy


SK Valeč
Z. Macek [-] - T. Pačinek [-] , J. Ludvík [-] - J. Sirota [-] (46. T. Slatinský [-] ) , T. Čech [-] , J. Kremláček [-] (67. T. Vítámvás [-] ) , O. Kopuletý [-] , M. Kopuletý [-] , D. Cabejšek [-] - M. Mašíček [-] , P. Zikán [-] (79. A. Diviš [-] ) -

Předín
L. Michálek [-] - P. Machovec [-] , F. Dvořák [-] , O. Vrbka [-] , M. Dohnal [-] (87. V. Báňa [-] ) , T. Vrbka [-] (73. D. Babor [-] ) , V. Vídenský [-] (77. P. Eis [-] ) , V. Hekrle [-] , R. Michálek [-] , M. Šindelář [-] , K. Babor [-] (77. D. Tomek [-] )

ŽK: 56. D. Cabejšek , 65. J. Kremláček .
Hráči zápasu: T. Čech - M. Dohnal .
Počet diváků: 63. Rozhodčí: ŠABACKÁ Lucie - SVOBODA Vladimír, KUPSKÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Souboj dvou nováčků soutěže, ve kterém věřím domácím.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích