Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 17:00

3.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Už o poločasové pauze bylo o vítězi utkání rozhodnuto


Branky


7

Slatiňany zvedají svou formu čím dál víc, a to díky posilám. Minulý týden jim zápas proti skvěle hrajícím Chroustovicím nevyšel. To Horní Bradlo se potýká s absencemi a formou, poněvadž mají za dva zápasy skóre 1:16.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět branek za poločas si Slatiňany opravdu zasloužily

Za velkého tepla se odehrálo utkání, které mělo pouze jeden tým na hřišti. Hosté z důvodu dovolených a absencí přijeli pouze s torzem a podle toho to také vypadalo. Hostující tým dokázal čelit domácímu tlaku pouze do 20. minuty, kdy se domácí dostali do zaslouženého vedení. Poté přidali po sporné ofsajdové situaci druhý gól a utkání se v tu chvíli zlomilo. Do poločasu hostující brankář pochytal ještě několik příležitostí, ale skóre se zastavilo na hrozivých 5:0.

Dalších pět branek si domácí nenechali z cesty

Do druhého poločasu šli hosté s tím, že nechtějí dostat další branky. Domácí prostřídali, ale na jejich hru to nemělo žádný vliv. Hra měla stejný průběh a domácí postupně po pěkných kombinacích přidávali další branky a skóre se zastavilo až na hrozivém čísle deset. Zasloužená výhra domácích, která jim připisuje první tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


Spartak Slatiňany B
Matyáš Vích - Záložník: Soupeř měl jednoho hráče na střídání, a to v dnešním horkém počasí byla velká nevýhoda. Pro ně o to hůř, když jediný hráč ze střídačky šel na hřiště už v 7. minutě po nuceném střídání. My jsme se hned od první minuty dostali do herní převahy a drželi většinu času míč. Soupeř se celou dobu jen bránil. Prvních několik šancí jsme ještě zahodili, ale po prvním gólu jsme se už plně sklidnili a celkem v pohodě navyšovali svůj náskok. Nakonec jsme nastříleli deset branek, a některé šance ještě neproměnili. Celý zápas byl spíš jen otázkou skóre.

Horní Bradlo
Jan Hájek - Záložník: Do Slatiňan jsme odjížděli pouze s torzem a vlivem spousta omluvenek jsme vlastně nevěděli, co máme od zápasu očekávat. Nové tváře se snaží zapracovat, ale na některé to bylo v horkém počasí příliš. Doufejme, že si to postupem času sedne a odrazíme se k lepším výsledkům. Domácímu týmu gratuluji k zasloužené výhře. My musíme na tento zápas zapomenout a v příštím zápase makat daleko víc.



Sestavy


Spartak Slatiňany B
J. Teplý [-] - J. Kolář [-] (51. F. Harsa [-] ) , T. Borovička [-] (57. M. Vích [-] ) , A. Kühr [-] , V. Trňák [-] , S. Opavský [-] (57. L. Rozsypal [-] ) , P. Morávek [-] (57. L. Slavík [-] ) , O. Drahý [-] , P. Semenec [-] (51. P. Pešek [-] ) , A. Sýkora [-] , P. Venzara [-]

Horní Bradlo
J. Tesař [-] - D. Večeřa [-] , M. Secký [-] , M. Secký [-] (7. K. Brajila [-] ) , J. Kroutil [-] , M. Nepovím [-] , M. Horčík [-] , J. Semerád [-] , J. Hájek [-] , I. Pospíšil [-] , F. Kubelka [-]

ŽK: 52. J. Semerád .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: KOSINA Matěj - PROKOP Lukáš, TŮMA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Ondřej Nepovím

Expert: Jaroslav Nepovím
Tip experta: výhra domácích

Slatiňany nepředvádí špatný fotbal a mají mladé běhavé hráče, což se o Bradlu říct nedá.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza