Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 10:45

7.kolo, Pražský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Csaplárova past znovu zaúřadovala! Tentokrát sklapla ve Strašnicích


Branky


1

Zatím největší šlágr přineslo sedmé kolo 1.B/B třídy mezi FK Unionem Strašnice a Sokolem Kolovraty B. Zápas přinesl vše, co si fanoušek může přát. Velké množství gólů, červená karta a nechvalně známá Csaplárova past.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Strašnický první poločas

Od úvodu tohoto zápasu se očekavala spíše nervozita, ale opak je pravdou. Strašnice se na domácí půdě nebojí hrát a ukazovali to i proti silným Kolovratům. Hosté ze začátku nestíhali a domácí lépe drželi míč a byli důraznější.

 

Svůj důraz prokazovali především u standardních situací. Jednu z nich se jim podařilo využít. Ve dvacátéprvní se prosadil ze standardky Richard Valoušek a domácí vedli 1:0. To domácí nakoplo a chtěli přidat další branku, ale to se jim nepovedlo. Naopak hosté začali chytat tempo a jejich dvojce krajních obránců začala dělat problémy Strašnicím.

 

Velká šance pro Kolovraty se naskytla o chvíli později. Roman Pořický se objevil v samostatném úniku na brnakáře Strašnic Kryštofa Pospíšila. Kolovratský útočník svojí šanci nevužil a jak se často ve fotbale říkává: "Nedáš, tak dostaneš". Následného protiútoku se prosadil Jan Šindelář a zvýšil vedení Strašnic na poločasový výsledek 2:0

Neuvěřitelý obrat Kolovrat ala "Csaplárovka" i s červenou kartou

Hosté z Kolovrat se o poločase občerstvili nejspíše živou vodou, protože od začátku druhého poločasu převzali otěže právě oni. Kombinací ve středu hřiště a vysokým tlakem se podařilo Kolovratským zápas vyrovnat. V padesáté minutě se prosadil Milan Knapp a v padesátédeváté minutě František Hruška a rázem byl zápas srovnán na 2:2.

 

Zápas si hosté zdramatizovali sami. Arton Fejzullahi v sedmdesátéprvní minutě byl po právu vyloučen po bezohledném kopnutí. Hosté tak dohrávali v desetí hráčích.

 

Ani to však hosty nezastavilo a Strašnice nepouštěli do vyložených šancí a sami hrozili z rychlých brejkových šancí. V takové jedné se objevil Milan Knapp. Jeho střelu domácí gólman chytit zvládl, ale následnou dorážku Edwarda Dominika Treglera už byl krátký a hosté se dostali do vedení 2:3. V samotném závěru se ještě Strašnice dostali do šance. Tu však brankář Kolovrat Vávra zlikvidoval.

 

Kolovraty tak získali nesmírně ceněné tři body a vedou celou soutěž



Ohlasy k zápasu


FK Union Strašnice
Martin Pilc ( správce soc. sítí): byl to zapas dvou různých poločasu, v tom prvním jsme byly lepší my a v tom druhem Kolovraty. Zápasu by asi spis slušela remiza, ale hosté si za tím šli asi o něco více. Zapas to byl vyhecovany, ale v rámci slušnosti. Musím říct, ze tri mladi rozhdoci to zvládli skvěle, i když museli poslouchat sprchu nadávek hlavně od hostujících fanoušků. Speciálně od jedné silné paní, která za celý zápas snad neřekla jedine slušně slovo. Gratulujeme do Kolovrat a těšíme se na jaře u nich, že jim to oplatíme.

Sokol Kolovraty B
Petr Všetečka: do utkání jsme vstoupili hodně nervózně. Domácí byli lepší, důraznější a zatápěli nám hlavně ze standartních situací. Z jedné z nich se dokázali prosadit a prohrávali jsme tak 1:0. My jsme se začali osmělovat až po nějakých 35 minutách hlavně díky krajním bekům a jejich rychlosti, která domácím příliš nevoněla. Bohužel bez výsledku. Ve 45 minutě běžel Pořický sám na golmana domácích bohužel neproměnil a domácí z protiútoku dali na 2:0. Do druhého poločasu jsme nastoupili s tím, že chceme držet balon na zemi a soupeře rozkombinovat přes střed hřiště, kde jsme měli převahu. To se nám dařilo a během 15 minut bylo srovnáno na 2:2, kdy prodali svou rychlost Knapp s Hruškou. Bohužel pak dostal zaslouženou červenou kartu Fejzullahi a šli jsme do deseti. Tým na to zareagoval skvěle, soupeře jsme do šancí nepouštěli a sami hrozili z rychlých brejků. Jeden se nám podařil v 91. minutě kdy Knappovu střelu dorazil se štěstím skvěle dobíhající Tregler. Domácí si pak vypracovali ještě jednu šanci, kterou lapil Vávra a my tak odjíždíme po Csaplárově pasti zpět se 3 body.



Sestavy


FK Union Strašnice
K. Pospíšil [-] - R. Valoušek [-] , J. Menšík [-] , J. Šindelář [-] , M. Vlček [-] , L. Rada [-] (46. M. Pilc [-] ) , D. Murdych [-] (63. S. Štelzig [-] ) , M. Klikar [-] , Z. Filka [-] , O. Vomočil [-] , J. Kolinger [-] (53. A. Varkoček [-] )

Sokol Kolovraty B
O. Vávra [-] - O. Ponert [-] (66. M. Brom [-] ) , R. Pořický [-] (66. D. Tregler [-] ) , H. Svoboda [-] (76. K. Petr [-] ) , J. Buchtík [-] , J. Dusil [-] (24. M. Knapp [-] ) , A. Fejzullahi [-] , J. Brom [-] , M. Aberle [-] , M. Kudláček [-] , F. Hruška [-] (76. P. Barabáš [-] )

ŽK: 75. M. Pilc , 90. J. Menšík , 94. Z. Filka - 52. M. Knapp . ČK: 71. A. Fejzullahi .
Počet diváků: 94. Rozhodčí: BRABEC Michael - TOMEK Gabriel, DUCHÁČEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů