Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 17:00

6.kolo, Pražský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Potřebné body pro Klánovice s vysokou výhrou jako bonus!


3

Klánovice se po pár špatných výsledcích potřebovali nakopnout k lepším zítřkům. Soupeřem jim doma byl Spartak Hrdlořezy. Tým, který ještě nedokázal získat tři body v této sezóně. Čekala se urputná bitva o vítězství, to ale domácí za žádnou cenu nechtěli připustit. Více se dozvíte v reportu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nervozita na obou stranách

Týmy si uvědomovaly, že tento zápas pro ně může být velmi důležitý. Každý se mohl odpíchnout k lepším výsledkům, takže nikdo nechtěl nic zkazit. Podle toho vypadal úvod zápasu, který byl plný nepřesností a soubojů o každý centimetr hřiště. S každou minutou zápasu pomalu přebírali otěže domácí a hosté přešli na taktiku dlouhých míčů za obranu.

 

První šanci a hned gólovou si ve čtrnácté minutě připsali domácí. Na kraji vápna měl dost času na centr Lukáš Hladík a ten našel svým míčem hlavu Filipa Tvrzického, který otevřel skóre zápasu na 1:0. Klánovice, nabuzené vstřelenou brankou, chtěli skóre zvýšit.

 

Zbrklosti či jiné nepřesnosti, ale žádné ohrožení nepřineslo. O dvacet minut později ve třicátéšesté poslal kapitán domácích Daniel Bartoň dlouhý míč za obranu, znovu tam byl Filip Tvrzický, který krásně přehodil míčem brankáře hostu a zvýšil na 2:0 pro domácí.

 

Domácí mohli ještě zvýšit své vedení, ale proti byla branková konstrukce přesněji břevno.

 

Kanonáda Filipa Tvrzického

Druhý poločas začal tak jako první půlka. Klidná čtvrthodina vystřídala gólové hody. Ty odstartoval znovu Filip Tvrzický, jenž se krásně zorientoval ve vápně a s klidem zakončil po zemi k tyči. Filip tak zkompletoval hattrick a rázem to bylo 3:0.

 

Další gól se nečekalo příliš dlouho. Hnedka v šedesátésedmé minutě zahrával přímý volný kop Daniel Bartoň a k dorážce se dostal Daniel Kutzendörfer a zvýšil už na 4:0. O pár minut pozdějí domácí zahrávali rohový kop, ze kterého se odrazil míč k Ondřejovi Nejedlému a ten našel úplně volného Tomáše Mirovského, který svým gólem dostal do vedení domácí už o pět gólů. Ondra Nejedlý si za minutu připsal druhou asistenci, kdy zachytil špatnou rozehru hostů a přihrávkou připravil střeleckou pozici pro Marka Halásze. Jeho gól byl nejen na 6:0, ale i první v Klánovicích.

 

Na stejného hráče o pár minut později odpískán pokutový kop. Na puntík si postavil míč Filip Tvrzický, jeho střelu brankář hostí Tomáš Veeser vystihl, ale střela byla natolik prudká, že s tim brankář nic nezmohl. To nebylo vše. Poslední tečku přidal nikdo jiný než Filip Tvrzický, na kterého poslal míč Tomáš Mirovský. Filip vstřelil svůj pátý gól v zápase a upravil skóre zápasu na konečných 8:0



Ohlasy k zápasu


FK Klánovice
Filip Tvrzický ( útočník a střelec 5 gólů v zápase): Do zápasu jsme šli s myšlenkou, že se musíme dneska kousnout a získat 3 body, tím napravit dva poslední zápasy, kde se nám téměř nic nedařilo. Finální výsledek 8:0, nám konečně pomohl si trošku zlepšit skoré a David Nedomlel udržel druhé čisté konto v sezoně. Teď nás čekají 3 zápasy venku, na hřištích soupeřů, kde se nám bohužel nikdy nehraje dobře. My se budeme snažit navázat na náš výkon alespoň bojovností a zbytek snad dorazí taky.




Sestavy


FK Klánovice
D. Nedomlel [-] - D. Barták [-] (76. J. Prošek [-] ) , F. Tvrzický [-] , D. Bartoň [-] , T. Mirovský [-] , L. Hladík [-] (64. M. Halász [-] ) , D. Kutzendörfer [-] (76. Š. Borka [-] ) , O. Nejedlý [-] , V. Šperl [-] , K. Petrosjan [-] (71. T. Ulrich [-] ) , J. Kutzendörfer [-]

Hrdlořezy
T. Veeser [-] - N. Bertoldi [-] (71. M. Dyškant [-] ) , O. Novosad [-] , F. Rokycanský [-] (46. P. Kruml [-] ) , J. Kočí [-] , V. Rokycanský [-] , S. Dvořák [-] (66. E. Bertoldi [-] ) , O. Mendl [-] , V. Liška [-] , A. Hošek [-] , D. Mihailov [-]

ŽK: 68. K. Petrosjan , 85. M. Halász - 29. O. Mendl , 65. S. Dvořák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: OBRTEL Jan - HODÁNEK Jaroslav, BURDA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jaroslav Chvojka

Expert: Jakub Hendrych
Tip experta: výhra domácích

Klánovice jsou doma silné a potvrdí to proti Hrdlořezům.

Tip: výhra domácích