1:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 17:00

5.kolo, Pražský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hektický úvod zápasu v Hrdlořezech. Fanoušci v úvodních 10 minutách viděli červenou kartu i penaltu!


Branky


56. J. Kettner - 7. L. Prušvic (p.) , 21. M. Levý , 54. M. Levý , 87. R. Prášil
3

Velmi zajimávý úvod zápasu mohli vidět fanoušci v Hrdlořezích. Hosté i díky červené kartě zvládli utkání venku za tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červená karta a penalta v úvodu zápasu

Zápas začal velmi hekticky v páté minutě dostal domácí Nikola Bartoldi žlutou kartu za své projevy nespokojenosti. Minutu na to viděl ten stejný hráč už druhou žlutou, a tedy červenou kartu, znovu za slovní projevy při odpískané penaltě. Penaltu si vzal na starosti Lukáš Prušvic a pokutový kop proměnil a hosté vedli 0:1.

 

Domácí tak prožili jeden z nejhorších vstůpu do zápasů, co si mohli vysnit. Velmi demotivovaní domácí, tak s rozjetými hosty vůbec nedrželi krok a naopak sbírali jen žluté karty. Druhý gól zápasu a znovu pro hosty na 0:2 přidal v dvacátéprvní minutě Marek Levý.

V třicátépáté minutě ze zdravotních důvodů musel odstoupit hlavní rozhodčí Jan Cáhlík, kterého nahradil jeho asistent Jaroslav Hodánek. Uvolněné místo asistenta zaujal laik Alan Balha.

 

Další zranění přišlo o chvíli na to. Zápas byl na deset minut přerušen z důvodu zranění, když ve vzdušném souboji se srazili dva hráči. Domácí hráč s číslem 11 Jakub Štoček utrpěl zranění hlavy a musel být přerušen do přijezdu sanitky. Nastaveném čase ještě přidal svůj druhý gól v zápase Marek Levý a stav o poločase byl 0:3.

Klidnější druhý poločas přinesl snížení od domácích a v závěru pojistku tří bodů od Junioru.

Druhá část zápasu se nesla v mnohem klidnějším tempu. Změnit výsledek zápasu i v početní nevýhodě chtěli domácí. Zmohli se jen na snížení v padesátéšesté minutě, kdy se prosadil na 1:3 Jan Kettner.

 

Pojistku pro hosty v osmdesátésedmé minutě přidal Robert Prášil, který svým gólem uzavřel skóre zápasu na 1:4.



Sestavy


Hrdlořezy
V. Rokycanský [-] - N. Bertoldi [-] , V. Liška [-] , L. Bera [-] (81. S. Kayondo [-] ) , S. Dvořák [-] (81. M. Dyškant [-] ) , J. Širlo [-] (64. M. Uerikua [-] ) , P. Kruml [-] , V. Kačírek [-] (64. E. Bertoldi [-] ) , J. Štoček [-] (48. J. Kettner [-] ) , J. Kočí [-] , D. Mihailov [-]

TJ Junior Praha
M. Pikhart [-] - J. Hrubý [-] , T. Korec [-] (87. V. Dub [-] ) , R. Margolius [-] (83. D. Vondra [-] ) , V. Krigl [-] , M. Levý [-] , R. Prášil [-] , M. Stránský [-] (46. O. Kalný [-] ) , L. Prušvic [-] , R. Rulf [-] (83. T. Smith [-] ) , M. Barsukov [-]

ŽK: 5. N. Bertoldi , 6. J. Štoček , 20. J. Širlo , 23. S. Dvořák , 56. D. Mihailov - 57. T. Korec , 76. J. Hrubý . ČK: 6. N. Bertoldi .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: CAHLÍK Jan - HODÁNEK Jaroslav, JEŽEK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jaroslav Chvojka

Expert: Petr Voštiar
Tip experta: výhra hostů

Tohle je těžký zápas na tipování. Myslím si, že to bude plichta.