Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 17:00

5.kolo, Pražský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mizerné výkony Malešic pokračují. Tentokrát si na nich pochutnaly Kyje


Branky


3

Malešický tým byl před tímto kolem jeden ze dvou který ještě nebodoval. Po pátem kole už jsou Malešice jedině, kdo nebodoval. V neděli 3.9 doma prohrali vysoko S Kyjemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vysoká výhra hostů

Domácí se vezou na vlně velmi špatných výsledků a čekají stále na své první body v sezóně. Ani tento zápas nezačal pro domácí dobře. V dvacáté minutě se dostal do vedení hosty 0:1 zkušený Tomáš Moudřík. Domácí se nechtěli vzdát snadno. V dvacátéosmé minutě srovnal stav na 1:1 zkušený čtyřicátník Jakub Hottek. To bylo od domácích v zápase vše.

 

Od té doby začali udávat tempo hry hosté z Kyjí. Do poločasu dostal do vedení hosty 1:2 Petr Řehoř. Do druhého poločasu hosté vlétly se vší parádou. V čtyřicátéosmé minutě se prosadil Tomáš Vytlačil a zvýšil na 1:3. Další pojistku na 1:4 přidal v padesátétřetí minutě kapitán David Smekal.

 

Zápas rozhodl v sedmdesátésedmé minutě svým gólem na konečných 1:5 Petr Voštiar. Mizérie domácích tak nadále pokračují. Budou jí chtít zlomit přiští víkend znovu doma proti rezervě ČAFC.



Sestavy


AFK Slavia Malešice
D. Holman [-] - D. Balog [-] , L. Burian [-] , P. Florián [-] , J. Jasanský [-] , O. Liakhovets [-] , J. Hottek [-] (74. P. Taussig [-] ) , A. Chaklosh [-] , T. Kundrát [-] , P. Joneš [-] , P. Vyhnal [-] (46. J. Blažek [-] )

TJ Kyje Praha 14
F. Benda [-] - A. Trval [-] , D. Smekal [-] , T. Moudřík [-] , T. Vytlačil [-] , I. Ostolosh [-] (46. A. Jarovský [-] ) , P. Voštiar [-] (84. A. Kabíček [-] ) , B. Kondratenko [-] (84. O. Stein [-] ) , P. Řehoř [-] (74. M. Dvořák [-] ) , M. Havlíček [-] , T. Marsin [-]

ŽK: 35. D. Balog .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: DOLEŽAL Tomáš - HANZLÍK Matyáš, HROMÁDKO Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jaroslav Chvojka

Expert: Petr Voštiar
Tip experta: výhra hostů

My samozřejmě zápas v Malešicích zvládneme