5:2
(3:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 13:30

5.kolo, Pražský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

ČAFC B se zranil brankář. Musel za něj naskočit mladší dorostenec! I tak se domácí rvali až do úspěšného konce


Branky


14. M. Sadílek , 18. P. Marek , 20. M. Trýb (p.) , 66. P. Marek , 80. M. Lejsek - 6. T. Mirovský , 24. F. Tvrzický
3

Už na jaře tento zápas přinesl spoustů gólů a krásný fotbal a jinak to nebylo ani teď.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pomalý rozjezd domácích

Už v šesté miniutě se to pro domácí nevyvíjelo dobře. Prosadil se totiž klánovický útočník Tomáš Mirovský a už to bylo 0:1. Odpověď na 1:1 přišla velmi brzo. Ve čtrnácté minutě vyrovnal Martin Sadílek. Vyrovnaný stav nevydržel dlouho, jelikož hned v osmnácté minutě dostal do vedení domácí Petr Marek a už to bylo 2:1. Zvýšení přišlo prakticky hned. Ve dvacáté minutě ve vápně fauloval Vladimír Šperl a z penaltového kopu zvýšil na 3:1 Milan Trýb.

 

Ve dvacáté čvrté minutě dokázal snižit na 3:2 hostující útočník FIilip Tvrzický. První poločas přinesl ještě velmi nešťastnou věc pro domácí. Zranil se jejich brankář Radim Fulík. Zvládl dochytat první poločas, ale do druhého už nenastoupil.

Nečekané střídání s dobrým koncem

Do brány pro druhý poločas si stoupnul teprve šestnáctiletý Tomáš Sládek. Hráč, který může nastupovat za mladší dorost, tak sbírá už další minuty v dospělém fotbale a jeho výkon byl dobrý, vždyť za druhý poločas domácí ani jednou neinkasovali.

 

Naopak v šedesátéšesté minutě přidal svůj druhý gól v zápase na 4:2 Petr Marek. Poslední pojistku přidal v osmdesáté minutě další mladý hráč, tentokrát sedmnáctiletý Matyáš Lejsek. Domácí tak ze dvou zápasů na domácí půdě neztratili ani bod a přeskočili v tabulce jejich soupeře Klánovice na šesté pozici



Ohlasy k zápasu


ČAFC Praha B
František Melounek ( Trenér): Do zápasu jsme vstoupili špatně, když jsme hned v úvodu inkasovali. Naštěstí jsme po zbytek zápasu převzrali otěže a byli jsme hladovější po výhře. Lehce nešťastné bylo zranění našeho brankáře Radima Fulína, ale jeho střídání bylo spíše preventivní. Jeho náhrada v podobě dorostence Tomáše Sládka byla skvělá. Odchytal moc dobrý poločas. Snažíme se celkově zapracovat mladé kluky do dospelého fotbalu a daří se nám to.




Sestavy


ČAFC Praha B
R. Fulík [-] (46. M. Lejsek [-] ) - M. Kamenik [-] , P. Marek [-] (83. P. Dosadil [-] ) , K. Procházka [-] (46. T. Sládek [-] ) , D. Neuberg [-] (73. A. Cilento [-] ) , L. Listopad [-] (83. D. Staněk [-] ) , M. Sadílek [-] , F. Melounek [-] , L. Kocourek [-] , J. Lukáš [-] , M. Trýb [-]

FK Klánovice
D. Nedomlel [-] - S. Tumpach [-] (15. M. Halász [-] ) , D. Barták [-] , F. Tvrzický [-] , T. Mirovský [-] (83. T. Ulrich [-] ) , D. Kutzendörfer [-] , O. Nejedlý [-] , V. Šperl [-] , M. Richtr [-] , Š. Borka [-] (66. J. Prošek [-] ) , J. Kutzendörfer [-]

Počet diváků: 25. Rozhodčí: JANDUS Milan - SUCHAR Zdeněk, MICHALEC Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jaroslav Chvojka

Expert: Petr Voštiar
Tip experta: výhra domácích

S pomocí z A-týmu to platí i nepříjemné ČAFC Praha