1:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 17:00

4.kolo, Pražský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Silný výkon Kyjí, které podtrhly chyby Klánovic


Branky


83. D. Bartoň - 37. D. Bartoň (vl.) , 41. P. Řehoř , 69. P. Voštiar , 73. P. Voštiar
4

Kyje po sestupu do B třídy určitě pomýšlejí na postup zpět. Ve čtvrtém kole je čekali těžké Klánovice a ještě na jejich půdě. Hosté předvedli velmi slušný výkon a po právu si odvezly tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlak, tlak a zase tlak

Hosté z Kyjí vlétli do zápasu s velkou vervou. Z úvodního tlaku už v šesté minutě zahrozili rychlým protiútokem. Brankáře domácích Davida Nedomlela v tomto případě zachránila branková konstrukce. Hosté svůj tlak stupňovali, a i díky dobře zvolené taktice dlouhých míčů na své útočníky, se jim to dařilo. O několik minut později. Ohrozili hosté Davida Nedomlela znovu a při jejich smůle znovu skončila na tyči.

 

Klánovičtí se s tempem soupeře těžko srovnávali a jakákoliv akce byla zmařena kvůli chybné rozehrávce. I tak se domácím podařilo hru uklidnit a hledat prostor na kombinaci. Ve 30. minutě z rychlého protiútoku poprvé zahrozili i domácí, kdy si na střílený centr ve vápně naběhl Daniel Kutzendörfera. Míč netrefil ideálně a tak jeho pokus skončil pár metrů od tyče.

 

Hned na to v 37. minutě z rohového kopu dokázali Kyje s dávkou štěstí vstřelit gól. Domácí kapitán Daniel Bartoň si nešťastným dotekem vstřelil vlastní branku a Kyje se dostali do vedení 1:0. Hosté dokázali do poločasu zvyšit na 2:0 díky Petrovi Řehořovi. Domácí ztratili u postranní čáry míč, čehož využil Petr Řehoř a v souboji jeden na jednoho propálil klánovického brankáře.

Zlepšený výkon Klánovic v druhém poločasu tři body nepřinesl

Klánovičtí vstoupili do druhého poločasu mnohem lépe. Kombinací a držením míče si vypracovávali své šance. Žádná však neskončila přibližovacím gólem. Naopak v 69. minutě se potřetí radovali hosté. Ze standardní situace si dopře na míče naběhl Petr Voštiar a zvyšíl na 0:3 pro hosty. O čtyři minuty později identicky jen s malou úpravou provedení se znovu prosdail Petr Voštiar z náběhu ze standardní situace a rázem to bylo už 0:4.

 

Domácí se k závěru zmohli na upravení skóre. V 83. minutě po protečované přihrávce se prosadil kapitán Daniel Bartoň. Klánovice ještě v úplném konci nastřelili břevno, ale to už bylo vše. Kyje si tak odváží cennou výhru ze hřiště Klánovic



Ohlasy k zápasu


FK Klánovice
Ondřej Nejedlý: Chtěli jsme hrát kombinační fotbal po zemi, což se nám docela dařilo a je tu vidět progres, ale předfinální a finální fáze nám absolutně nevycházela, bylo tam strasne nepřesností a branku soupeře jsme mockrát neohrozili. Za to soupeř využil naše chyby v obraně takřka na 100% a ukázal svou kvalitu v koncovce.

TJ Kyje Praha 14
Petr Voštiar: Trenér nás týden před zápasem připravoval na silný střed Klánovic. To se nám v zápase dařilo a soupeř musel hrát po křídlech nebo dlouhé balóny středem, které pokryli naši stopeři. Naopak naše dlouhé balóny a protiútoky byly nebezpečné a je škoda, že jsme nedali ty šance z nich. Druhý poločas se nesl ve stejném tempu a jsem moc rád, že jsem se objevil na správném místě při standardách a dal dva góly.



Sestavy


FK Klánovice
D. Nedomlel [-] - J. Prošek [-] (46. D. Barták [-] ) , D. Bartoň [-] , T. Mirovský [-] (77. M. Halász [-] ) , D. Kutzendörfer [-] (46. Š. Borka [-] ) , O. Nejedlý [-] , K. Petrosjan [-] , M. Richtr [-] , J. Kutzendörfer [-] , S. Tumpach [-] (70. T. Ulrich [-] ) , F. Tvrzický [-]

TJ Kyje Praha 14
L. Cibulka [-] - J. Jaroš [-] , D. Smekal [-] , T. Moudřík [-] (64. A. Divin [-] ) , O. Stein [-] (46. A. Jarovský [-] ) , I. Ostolosh [-] (74. J. Bartakovič [-] ) , P. Voštiar [-] (80. F. Poborský [-] ) , B. Kondratenko [-] , P. Řehoř [-] (80. O. Skribuckij [-] ) , M. Havlíček [-] , T. Marsin [-]

ŽK: 21. P. Řehoř , 61. P. Voštiar , 81. J. Jaroš .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: LUKÁŠ Pavel - FIALA František, PAVLÍK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jaroslav Chvojka

Expert: Dinh Nam Nguyen
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích