Y. Royant 8.
F. Orakzai 45. (p.)
2:2
(2:1)
38. J. Štoček (p.)
75. J. Kočí
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 14:00

4.kolo, Pražský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nešťastné zranění rozhodčího při dělení bodů v Běchovicích


Branky


8. Y. Royant , 45. F. Orakzai (p.) - 38. J. Štoček (p.) , 75. J. Kočí
4

4. kolo přinesl souboj dvou týmů ze spodku tabulky. Zápas v Běchovicích, kde své zápasy hraje Partizan Prague, přinesl dvě penalty a i nešťastné zranění hlavního rozhodčího

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě penalty a poločasové vedení domácích

Hned v osmé minutě zápasu se trefil Dylane Yannick Royant. Domácí tak díky brzkému vedení mohli hrát s větším klidem a to se po skoro celou dobu prvního poločasu dařilo. Pro domácí byl nešťastný moment v 27.minutě, kdy v souboji o míč zranil kapitán Luke Mellor a byl nucen střídat. Jeho náhrada v podobě  Gabriela Yannicka Mnboula Mboua o sobě dala vědět v 38.minutě. V pokutovém územi nedbale vrazil do kapitána hostů Jakuba Stočka a tak rozhodčí byl nucen odpískat pro Hrdlořezy penaltový kop. Jeho kopnutí si vzal na starosti faulovaný kapitán Stoček a nezaváhal, aby jeho tým srovnal na 1:1.

To však do konce poločasu nebylo vše. V 45. minutě podrazil brankář Tomáš Veeser už jednou zmiňovaného Gabriela Yannicka Mnboula Mboua. Nařízenou penaltu proměnil zástupce odstoupeného kapitána Faical Orakzai a v pohodě proměnil. Domácí Partisan odcházel do kabin s jednobrankovým vedením.

Nervózní poločas doplněný o zranění hlavního rozhodčího

Druhý poločas byl velmi nervózní z obou stran. Domácí nechtěli udělat chybu a přijít o důležité 3 body a hosté chtěli za každou cenu alespoň srovnat. Přehnaná snaha o vyrovnání způsobila krkolomné útočné akce a nepřesnosti hostů. Vytoužené srovnání dal Hrdlořezům střídající Jan Kočí v 75.minutě.

Ve stejnou dobu se stala další zajímavá událost. Nešťastnou náhodou při běhu pozadu na hrbolatém povrchu hrací plochy se zranil Hlavní rozhodčí Martin Jeřábek. Hlavní rozhodčí ihned uvědomil svého kolegu Lukáše Řečníka o svém zraněném kolenu s tím, aby byl připraven odřídit zbytek utkání. Oba rozhodčí se domluvili na 5 minutách při kterých to hlavní arbitr zkusí, zda by to zvldál dopískat. Rychlá hra a nerovný terén mu to však nedovolil. Martina Jeřábka tedy na postu hlavního rozhodčího vystřídal už zmiňovaný Lukáš Řečník. Zraněné koleno však nedovolovalo Jeřábkovi ani strávit zbytek zápasu na lajně.

Jeho místo zaujal teprve patnáctiletý Jakub Ulč, který se shodou náhod byl podívat na tomto utkání. Pro Ulče to byla premiéra ve vyšší než 3. třídě dospělých kategorií. Utkání se v pořádku dohrálo. Po jeho ukončení, při podávání rukou, došlo k slovním výpadům mezi některými hráči a trenéry soupeřů. To vše se obešlo bez větších problémů.



Sestavy


Partisan Prague FC
A. Sybera [-] - Y. Royant [-] , F. Orakzai [-] , L. Mellor [-] (29. . Mboula [-] ) , A. Kipov [-] , S. Cissé [-] (78. F. Patráš [-] ) , O. Hill [-] , H. Crispim [-] (59. P. Guzanov [-] ) , V. Gorbunov [-] , S. Siryi [-] , A. Powell [-] (78. G. Pangrazzi [-] )

Hrdlořezy
T. Veeser [-] - N. Bertoldi [-] , J. Kettner [-] (46. J. Kočí [-] ) , L. Bera [-] , S. Dvořák [-] , J. Širlo [-] (68. V. Liška [-] ) , P. Kruml [-] (68. F. Rokycanský [-] ) , O. Mendl [-] , J. Štoček [-] , M. Zezula [-] , D. Mihailov [-]

ŽK: 37. H. Crispim - 25. N. Bertoldi , 30. M. Zezula , 34. S. Dvořák , 44. O. Mendl , 44. E. Bertoldi .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: JEŘÁBEK Martin - ŘEČNÍK Lukáš, ORTIKOV Akhrorjon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jaroslav Chvojka

Expert: Dinh Nam Nguyen
Tip experta: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích