Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 16:00

5.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ořechov vrátil Vlčnovu prohru z minulé sezóny a dál kráčí tabulkou bez ztráty kytičky


Branky


9

Hosté si nakonec po nepříliš povedeném prvním poločase s chutí zastříleli

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zásluhou ruky domácích byla k vidění penalta

V 5. kole přijeli hostující fotbalisté na půdu Vlčnova. Příliš šancí si v první půli nevytvořili, ale i tak šli do kabin s jednobrankovým vedením. V 18. minutě zápasu se díky ruce domácí obrany v pokutovém území dočkali penalty. Tu si vzal na starost hostující Bartošík a nemýlil se. Poločasový výsledek tak zněl 0:1 pro hostující mužstvo. 

Ořechov ukázal, kdo je na hřišti pánem

Pár minut stačilo Ořechovu k tomu, aby si udělali pohodlný náskok. Nejprve v 58. minutě zápasu usměrnil nepovedený roh do branky Jakub Kowalík. V 66. minutě po přihrávce Prachmana se prosadil opět Kowalík, když tvrdou střelou překonal domácího brankáře. Čtvrtou branku přidal Červinka, když zužítkoval krásnou přihrávku od Kowalíka. V tu chvíli měli hosté zápas plně pod kontrolou. V 81. minutě pak ještě po samostatném úniku Špendlík, jehož střela sice skončila na tyči, ale následných zmatků ve vápně využil Bartošík a upravil skóre zápasu na 0:5. Ořechov tak vládne soutěži bez ztráty bodu. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Ořechov
Jiří Kowalík - trenér: Zase jsme odehráli dobrý zápas i když jsme měli vést po prvním poločase větším rozdílem, ale neproměnili jsme spoustu šancí. Soupeř hrozil místy protiútoky, ale myslím si, že jsme měli zápas pod kontrolou. Nemůžu nic jiného než všechny pochválit, protože si to zaslouží. Základní věci, které patří k fotbalu plní na 100 procent a potom rozhodne kvalita, kterou mají.



Sestavy


TJ Vlčnov
L. Machala [-] - M. Mikulec [-] , J. Flasar [-] , L. Kolečkář [-] , P. Kašpařík [-] - D. Machala [-] , I. Hrbáček [-] (78. P. Zemek [-] ) , P. Hanák [-] - D. Sagula [-] (46. P. Zemek [-] ) - J. Bednařík [-] (64. Š. Pešl [-] ) , A. Moštěk [-] (46. J. Koníček [-] )

TJ Sokol Ořechov
S. Kuchař [-] - T. Durna [-] , P. Mazúch [-] (70. M. Martykán [-] ) , D. Váňa [-] , P. Bartošík [-] , J. Kowalík [-] (75. R. Špendlík [-] ) , R. Petřvalský [-] (60. J. Prachman [-] ) , J. Kolařík [-] , A. Červinka [-] , S. Malůš [-] , R. Trlida [-]

ŽK: 42. S. Malůš .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: NĚMEC Jiří - ČAGALA Ondřej (N), ANDRÝSEK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Panu Andrýskovi: Mohl by mecenáš ještě připlatit a ještě jednu klobásku navrch. Jedna je málo. Jinak už se těším na derby... Jo a stadion taky bude...

David Kolínský

Expert: Honza Andrýsek
Tip experta: výhra hostů

Ořechov jde na postup. Ty částky, kterýma zasypává mecenáš hráče absolutně převyšuje úroveň ligy. Až s podivem, že pořád hrají 1.B třídu, ovšem to hřiště v Ořechově je úsměvné, myslím, že nejdřív mohli ten stadion trochu vylepsit a pak platit hráčům takové pálky.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů