FOTO: Bystřice pod Hostýnem se Morkovicemi obrat nenechala


Branky


19. O. Shokun , 49. R. Machala , 58. O. Shokun - 23. M. Oplt
11

Kroměřížské derby vyznělo lépe pro domácí, ale fotbal to byl průměrný.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trojice rozhodčích Jan Filgas, Marie Uhlířová, a Pavel Bršlica přivedla v horkém dni obě jedenáctky a začalo se zlehka. Za úmorného vedra se hráči do útoku nehrnuli a vše končilo na hranici vápen a gólmani byli téměř bez práce. V 19. minutě Oleh Shokun velmi dobře zpracoval přihrávku ze strany a hostujícímu gólmanovi Jarkovi nedal šanci. Domácí se radovali chvilku, když po čtyřech minutách ve 23. minutě totiž srovnal Marek Oplt a šlo se na občerstvení. Po té zápas pokračoval v nastoleném trendu, na těžkém a tvrdém hracím povrchu byl největší překážkou míč a tak bylo k vidění víc komediálních zpracování míče, kdy mnozí hráči ukázali, že a i kreativita při zpracování jim není cizí. Hrálo se hodně o střed hřiště a to bylo do půle vše.

 

 

Druhý poločas začali lépe domácí a zřejmě i domluva trenéra pomohla. Po pěti minutách se prosazuje Radim Machala a domácí uklidní. Bystřičtí získali míč na své kopačky, uklidnili se a hosty dostali pod tlak.  Po hodině hry se dostává za obranu Shokun, je faulován a sám přímý volný kop proměnil, když své sehrál i nerovný trávník, na kterém míč před gólmanem Jarkou skočil přes drn i jeho rukavice a skončil v síti. Od této chvíli domácí získali potřebný klid a byli lepším týmem. To vše mohla změnit 70 minuta, kdy domácí obránce zbytečně fauloval v pokutovém území útočníka hostí, ale penaltu hostím bravurně chytil Petr Kratochvíl. To hosty zlomilo a již se k ničemu nedostali. V 81. minutě nastoupil nejstarší domácí hráč Marek Hošťálek, který střídal kapitána Radima Machalu a hned po prvním dotyku s míčem výborně loboval přes brankáře, ale nakonec míč končí těsně vedle. Co jsem viděl, tak tento hráč ukázal, že fotbal jej stále baví a za několik minut měl ještě jednu dobrou příležitost, jeho herní projev je určitě příkladem mladým spoluhráčům a za mne má obdiv, že i ve velkém vedru na to šel.

 

160 diváků vidělo výhru domácích a tím mohli být spokojeni. Fotbal, alespoň za mne, to byl průměrný.

 

Zaslal: Ladislav Beran



Sestavy


FK Bystřice pod Hostýnem
P. Kratochvíl [-] - J. Kouřil [-] (46. A. Maťa [-] ) , L. Křivánek [-] , T. Hulman [-] (85. R. Pálka [-] ) , E. Schönwalder [-] (81. M. Hošťálek [-] ) , O. Shokun [-] , R. Machala [-] (81. M. Ulrych [-] ) , O. Augustin [-] , S. Zámorský [-] , J. Ligač [-] (75. P. Dvorník [-] ) , P. Bočan [-]

FC Morkovice
D. Jarka [-] - D. Jablunka [-] , L. Goldman [-] (17. D. Soldán [-] ) , O. Košárek [-] , Z. Karlík [-] - O. Storzer [-] , E. Oračko [-] (70. P. Ospalík [-] ) , P. Holoubek [-] (70. R. Zápařka [-] ) , J. Kapounek [-] - M. Oplt [-] , D. Knap [-]

ŽK: 62. J. Ligač - 11. L. Goldman , 62. M. Oplt , 91. Z. Karlík .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: FILGAS Jan - UHLÍŘOVÁ Marie, BRŠLICA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza